Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

Filter
Pfalz
Frankfurt International Trophy
Grauburgunder Riesling Weißburgunder
2021 2020
Qba
Nej Ja
Pfalz
Champagnekork Skruvkork
sekt
mood_title

Karl Pfaffmann

Handgjorda viner från Pfalz

Det traditionella familjeföretaget producerar i huvudsak klassiska viner som riesling, silvaner och weißburgunder. Vingården Karl Pfaffmann odlar druvor på över 70 hektar av bördig odlingsmark i Böchinger Rosenkranz, Gleisweiler Hölle, Knöringer Hohenrain, Nußdorfer Bischofskreuz och Walsheimer Silberberg längs den sydtyska vinvägen. 


Framgångssagan om den vinfamiljen från Pfalz tog sin början i mitten av 1950-talet när företagets grundare Karl Pfaffmann buteljerade de första vinflaskorna och byggde upp sin egen vingård. Idag drivs vingården i andra och tredje generationen. Det är tydligt att medlemmarna i familjen Pfaffmann delar samma engagemang och passion för vinproduktion. Vingården Karl Pfaffmann är känd för att producera kvalitetsviner, däribland Pfalzriesling, med en imponerande smakrik och frisk karaktär tack vare medvetna jordbruksprocesser och varsamt handarbete.