Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

mood_title

DINA FÖRDELAR

Enkel och bekväm leverans
ända fram till din dörr
Exklusiva viner
och stort urval
Över 10 års erfarenhet
inom vinhandel och förstklassig service på svenska
Handel enligt EU-rätt
med hänsyn till svenska- och EU-föreskrifter

En enklare väg till fina viner

Vi erbjuder viner från berömda och prisbelönta vinodlare från världens alla hörn. Många viner kan du endast köpa hos The Wine Company och vi har ett stort utbud av toppviner.

The Wine Company, med säte i Hamburg, Tyskland, tillhör Hawesko som är en ledande vinhandelsgrupp i Europa. Företaget har ett långt och givande samarbete med ett flertal kända vinodlare, som till exempel Rothschild Lafite, Sartori, Antinori, Montès, Gérard Bertrand, Mondavi och många andra. The Wine Company grundades 2010 och har över 10 års erfarenhet inom vinhandel på den svenska marknaden.

Enligt gällande rättpraxis har du som bor i Sverige rätt, att direkt importera vin från EU länder (Så går det till). The Wine Company följer rådande riktlinjer och tar hand om betalning av svensk alkoholskatt och moms.

Leverans direkt hem till din dörr

The Wine Company levererar direkt hem till dig och du slipper köa och bära tunga kassar med dig hem från butik.

The Wine Company levererar till hela Sverige och du kan sortera dina viner precis som du vill. Vi levererar från 6 flaskor och uppåt. Vid beställningar på upp till 23 flaskor betalar du en fraktkostnad på 190 kr, från och med 24 flaskor endast 120 kr per beställning. 1 liter vin i Bag in Box motsvarar i detta hänseende en flaska.

Vår speditör Bring Express kontaktar dig 2 till 3 dagar före leverans för att komma överens om en leveranstid. För mer information om leveranstider se Leveransvillkor.

Upphämtning av en annan speditör från lagret i Hamburg, Tyskland

Du har möjligheten att få din beställning upphämtad och levererad av en annan speditör.

Vänligen kontakta vår kundtjänst för vidare behandling av din beställning (se uppgifter i avsnitt 2). Kollegorna på kundtjänst tar din beställning och ni kommer tillsammans överens om ett upphämtningsdatum från vårt lager, som du sedan måste vidarebefordra till din valda speditör. Observera att du i detta fall sjäv måste organisera upphämtningen och leveransen själv står för kostnaden.

Kvalitetsgaranti

Om du inte är nöjd med ett vin, eller om det inte faller dig i smaken hämtar vi oöppnade flaskor hos dig utan extra kostnad. Kontakta oss senast 12 veckor efter leveransen.


Betalning

De viner du beställt, betalar du enkelt och bekvämt via bankgiro, på Nordeas svenska filialer eller med kontokort – vi accepterar MASTERCARD, VISA samt AMERICAN EXPRESS. Det tillkommer inga extra kostnader, oavsett vilket betalningssätt du väljer.


Konsultation och vinrådgivning

Vill du veta mer om våra tjänster, produkter och erbjudanden? Ring oss på telefon 0049 4122 50 44 66. Vårt call center har öppet måndagar till fredagar 9:00 till 18:00. Vårt team talar svenska. Du kan naturligtvis också skriva till oss på: service@the-wine-company.se. Vi ringer gärna tillbaka.