DINA FÖRDELAR

DINA FÖRDELAR

Enkel och bekväm leverans
ända fram till din dörr
Exklusiva viner
och stort urval
Över 10 års erfarenhet
inom vinhandel och förstklassig service på svenska
Handel enligt EU-rätt
med hänsyn till svenska- och EU-föreskrifter

En enklare väg till fina viner

Vi erbjuder viner från berömda och prisbelönta vinodlare från världens alla hörn. Många viner kan du endast köpa hos The Wine Company och vi har ett stort utbud av toppviner.

The Wine Company, med säte i Hamburg, Tyskland, tillhör Hawesko som är en ledande vinhandelsgrupp i Europa. Företaget har ett långt och givande samarbete med ett flertal kända vinodlare, som till exempel Rothschild Lafite, Sartori, Antinori, Montès, Gérard Bertrand, Mondavi och många andra. The Wine Company grundades 2010 och har över 10 års erfarenhet inom vinhandel på den svenska marknaden.

Enligt gällande rättpraxis har du som bor i Sverige rätt att direkt importera vin från EU länder (Så går det till). The Wine Company följer rådande riktlinjer och tar hand om betalning av svensk alkoholskatt och moms.

Leverans direkt hem till din dörr

The Wine Company levererar direkt hem till dig och du slipper köa och bära tunga kassar med dig hem från butik.

The Wine Company levererar till hela Sverige och du kan sortera dina viner precis som du vill. Vi levererar från 6 flaskor och uppåt. Vid beställningar på upp till 23 flaskor betalar du en fraktkostnad på 190 kr, från och med 24 flaskor endast 120 kr per beställning. 1 liter vin i Bag in Box motsvarar i detta hänseende en flaska.

Vår speditör Bring Express kontaktar dig 2 till 3 dagar före leverans för att komma överens om en leveranstid. För mer information om leveranstider se Leveransvillkor.

Kvalitetsgaranti

Om du inte är nöjd med ett vin, eller om det inte faller dig i smaken, hämtar vi oöppnade flaskor hos dig utan extra kostnad. Kontakta oss senast 12 veckor efter leveransen.


Betalning

I vår webbutik accepterar vi betalningar via faktura, autogiro, banköverföring, kreditkort (VISA, Mastercard), delbetalning eller via Swish. Detaljerade villkor för våra betalningsmetoder finns på sidan: https://www.the-wine-company.se/foretag/allmanna-kopvillkor/


Konsultation och vinrådgivning

Vill du veta mer om våra tjänster, produkter och erbjudanden? Ring oss på telefon 0049 4122 50 44 66. Vårt call center har öppet måndagar till fredagar 9:00 till 18:00. Vårt team talar svenska. Du kan naturligtvis också skriva till oss på: service@the-wine-company.se. Vi ringer gärna tillbaka.