Filter
Rosé Vitt
2013 2008
Nej Ja
James Suckling Robert Parker
Champagner
Champagner Dom Perignon

Dom Pérignon

Dom Pérignon är den franska prestigechampagnen, ett exklusivt mousserande vin. Tradition och innovation möts i Dom Pérignons utsökta värld. Denna lyxchampagne har stått för högsta kvalitet i århundraden och representerar det bästa av Champagne.
 

Dom Pérignon, den ultimata lyxchampagnen. 

Varje flaska Dom Pérignon är resultatet av den högsta nivån av hantverk och förkroppsligar essensen av förfining och elegans. Vårt utsökta urval av årgångar av Dom Pérignon ger dig oöverträffade stunder av njutning med denna franska prestigechampagne.

Dom Pérignon står för exceptionell champagne av högsta kvalitet. 

Detta exklusiva mousserande vinmärke uppskattas av både konnässörer och aficionados. Dom Pérignons betyg talar för sig själva och vittnar om detta champagnemärkes förträfflighet och goda rykte.

Den perfekta gåvan eller champagne för speciella tillfällen

Oavsett om du letar efter den perfekta champagnegåvan eller vill fira dina egna speciella tillfällen med lyx och klass, är Dom Pérignon det föredragna valet för kräsna konnässörer. Upplev den unika finessen i Dom Pérignon Rosé eller låt dig förföras av den mångfacetterade smakexplosionen i Dom Pérignon Brut.

Dom Pérignon - det bästa av det bästa

Priserna på Dom Pérignon champagne återspeglar den exceptionella kvalitet och prestige som detta varumärke har. Ändå är varje klunk av denna utsökta champagne värd sitt pris. Unna dig själv och dina nära och kära det bästa av det bästa och fördjupa dig i Dom Pérignons värld.

Utsökt njutning

Champagne är mer än bara en dryck - det är en symbol för tidlös elegans och lyxig njutning. Dom Pérignon ligger i framkant bland dessa ikoniska viner och är själva sinnebilden för champagne. Munkarna som bidrog till utvecklingen av den unika champagnemetoden gav varumärket Dom Pérignon dess namn.

Dom Pérignon - Årgången 

Varje år väntar champagneälskare ivrigt på att den nya årgången av Dom Pérignon ska släppas. Lägg vantarna på en unik flaska av denna eftertraktade champagne och njut av den oemotståndliga smaken som kombinerar tidlös elegans och högsta njutning.

Beställ din Dom Pérignon online idag

Låt dig förtrollas av den oöverträffade kvaliteten och fascinationen hos detta ikoniska champagnemärke.
Dom Pérignon - i en klass för sig. Upptäck vårt urval av Dom Pérignon-champagner och låt dig förföras av lyxvinets värld.

Beställ din Dom Perignon Champagne

och låt dig inspireras av vårt utsökta sortiment. The Wine Company - din partner för fina viner i Sverige.