mood_title

Vinpaket

Att välja rätt vin är ibland inte så enkelt. Med våra vinpaket har
du möjlighet att lära känna utvalda viner från hela världen.
Provpaket Sommar Vitt & Rose
Här kommer sommaren! Med friska vita viner, en fruktig prosecco som smakar bäst iskall och en rosato från Italiens sydligaste spets. Med dessa viner blir kvällarna på terrassen eller stranden helt oförglömliga!
Provpaket Italien
Italiens mångfald av viner sträcker sig från de svala bergen i norr till det heta landskapet i söder. Detta paket tar dig med på en resa genom en variationsrik vinvärld av vitt och rött, rosé och mousserande, och väl mognade smaker.
Provpaket Lagerrensning
Nu har du möjlighet att beställa 12 viner som vi endast har några få flaskor kvar av på lagret. Här hittar du nästan slutsålda årgångar av älskade klassiker. Men även några rariteter och specialviner som inte funnits tillgängliga tidigare.
Provpaket Nyheter
Vad händer i vinvärlden? Vilka viner är populära och sätter trenderna i sommar? Det här paketet rymmer ett urval av de senaste trenderna – och ännu fler hittar du i vårt sommarsortiment!
Vinpaket ljust & friskt
Fyll förrådet med friska sommarviner i vitt och rosa. Här finns viner för många sköna sommarkvällar: en trendig rosado från Spanien, friska roséviner från Frankrike och Italien, ett pärlande friskt Andiamo, en förstklassigt riesling från Alsace och en exotiskt fruktig sauvignon blanc.
Vinpaket Vitt I

Klar friskhet, sval elegans och stram finess. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Här hittar du pikant grüner veltliner från Österrike, frisk sauvignon blanc från Loire, elegant Blattgold Grauburgunder, fin Gavi, slank riesling och uttrycksfull chardonnay.

Vinpaket Röd Upptäckt
Ett kraftfullt syrah, ett solkysst rioja reserva, ett primitivo med hjärtat i Apulien och ett storslaget, fruktigt bordeaux. Fyra plus två uttrycksfulla och charmerande röda viner som hänför med sin fyllighet och intensitet.
Vinpaket Vitt Highlights
Följ med oss på en resa genom världen av vita viner. Vi tar oss till Italien och dricker ett prosecco tillsammans. Vi reser via Baden i Tyskland och Alsace i Frankrike, där vi avnjuter en riesling, innan färden går vidare till Chile. Vitvinsvärlden bjuder på en fantastisk mångfald av uttrycksfulla och aromatiska, finessrika och eleganta viner.
Vinpaket Bubblande
I detta unika vinpaket får du tre olika mousserande viner att upptäcka och njuta av. Det är några av världens mest berömda viner i form av en fransk champagne, en spansk cava och en italiensk prosecco.Du får tre flaskor av vardera vin.
Provpaket Vindelikatesser
I det här paketet har vi samlat sex utsökta och enastående viner åt dig. Däribland ett ovanligt mousserande vin från Bouvet Ladubay, en sélection från Baron de Rotschild Lafites vingård i Sydfrankrike och en klassisk chenin blanc från Sydafrika.
Vinpaket Fine Wine
Vinerna i det här paketet håller högsta klass. De stammar från världens bästa vinregioner – och från de bästa producenterna. Här hittar du bland annat Marchesi Antinori, Sartori, det berömda Chocolate Block från Sydafrika, Rapaura Springs från Nya Zeeland och Bodegas Pago de Cirsus från Navarra. Ett förstklassigt urval!
Vinpaket Bubble
I det här vinpaketet har vi sammanställt tre olika mousserande viner från Europa. Marqués de Sandoval Cava från Spanien, Champagne Sophie Baron Grande Réserve från Frankrike och Andiamo Prosecco från Italien utgör tillsammans de mest berömda mousserande vinerna. Du får alltid tre flaskor av de mousserande vinerna.
Provpaket Veneto

I det här paketet får du möta Venetos mångfald av olika vinstilar. 11 flaskor tar dig med på en resa från Gardasjön till Adriatiska havet och från Bardolino till Prosecco. Till exempel Cadis Amarone som är ett av regionens mest kraftfulla och ikoniska rödviner!