På grund av COVID-19 kann det för närvande förekomma leveransförseningar och längre svarstider än normalt vid kontakt med vår kundtjänst. Vi ber om din förståelse.

På grund av COVID-19 kann det för närvande förekomma leveransförseningar och längre svarstider än normalt vid kontakt med vår kundtjänst. Vi ber om din förståelse.

mood_title

Vinpaket

Att välja rätt vin är ibland inte så enkelt. Med våra vinpaket har
du möjlighet att lära känna utvalda viner från hela världen.
Vinpaket Välkommen
Ett paket med 12 viner exklusivt för dig som prenumerant på nyhetsbrevet. Här finner du några av de mest populära vinerna i sortimentet och viner typiska för de kända odlingsområden såsom Chianti och Valpolicella. Ett mångsidigt paket med något för alla tillfällen.
Provpaket BBQ

En bit grillat kött med kryddiga, rostade toner smakar bäst ihop med ett fruktigt, stramt rödvin. I detta paket presenteras ett urval av viner som passar perfekt till nästa grillkväll.

Provpaket Sommar Vitt & Rose
Här kommer sommaren! Med friska vita viner, en fruktig prosecco som smakar bäst iskall och en rosato från Italiens sydligaste spets. Med dessa viner blir kvällarna på terrassen eller stranden helt oförglömliga!
Provpaket Nyheter
Vad händer i vinvärlden? Vilka viner är populära och sätter trenderna i sommar? Det här paketet rymmer ett urval av de senaste trenderna – och ännu fler hittar du i vårt sommarsortiment!
Provpaket För alla tillfällen

Friska, rätlinjiga och fina vitviner, ett urval rödviner från fruktiga till kraftfulla och mogna samt ett rosévin från södra Frankrike. Med det här paketet har du alltid rätt vin hemma för alla tillfällen!

Provpaket Italien
Italiens mångfald av viner sträcker sig från de svala bergen i norr till det heta landskapet i söder. Detta paket tar dig med på en resa genom en variationsrik vinvärld av vitt och rött, rosé och mousserande, och väl mognade smaker.
Provpaket Kära Favoriter
Flera favoriter – tillsammans i ett paket. Unna dig och dina vänner en unik mångfald av viner för alla tillfällen.
Vinpaket Roséfavoriter
Här kommer ett paket med viner från Frankrike, Italien och Tyskland som strålar i den vackraste rosa färg. De här lätta, friska och mycket fruktiga vinerna tar dig med på en resa genom världens bästa vinregioner, från rosévinets ursprungsregion Provence, vidare till Veneto och Rheinhessen.
Vinpaket Vita klassiker
Vinpaket Vita Klassiker innehåller klassiker från Italien, Frankrike, Tyskland, Österrike och Sydamerika. Det spänner bågen från lätt frukt via elegant friskhet till stor uttrycksfullhet.
Vinpaket Tyskland & Österrike
Tysklands och Österrikes vinproduktion är lika mångsidig som dess landskap. Solen i Baden, de branta skiffersluttningarna i Mosel, de omväxlande jordkvaliteterna i Rheinhessen och det kontinentala klimatet i Niederösterreich. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Här hittar du pikant grüner veltliner från Österrike, frisk silvaner från Franken, elegant grauburgunder, fin weißburgunder och uttrycksfull riesling.
Provpaket Highlights

Inled sommaren med det bästa ur vårt sortiment för den vackraste tiden på året. Friskt och fruktigt, mjukt och runt, moget och fylligt – i det här paketet finns det något för alla smaker.

Vinpaket Nya Världen
Det är i Nya världen som vinvärldens trender uppstår, som innovationer utvecklas och som nyheter lanseras på marknaden. Låt dig överraskas av kraften och intensiteten hos vinerna från Nord- och Sydamerika, Nya Zeeland och Sydafrika. De är alla goda exempel på hur hög kvalitet vinodlarna här erbjuder – och hur de därmed sätter standarden för hela vinvärlden!
Vinpaket Vive la France
Om vi ska utse en nation i världen som ständigt sätter nya måttstockar för vin så måste det bli Frankrike. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Frankrike, det innebär krispig friskhet med sauvignon blanc, fruktig rosé och naturligtvis elegant rödvin från Rhône eller Bordeaux.
Provpaket För alla tillfällen I

Friska, rätlinjiga och fina vitviner, ett urval rödviner från fruktiga till kraftfulla och mogna samt ett rosévin från södra Frankrike. Med det här paketet har du alltid rätt vin hemma för alla tillfällen!

Vinpaket Fine Wine
Vinerna i det här paketet håller högsta klass. De stammar från världens bästa vinregioner – och från de bästa producenterna. Här hittar du bland annat Marchesi Antinori, Sartori, det berömda Chocolate Block från Sydafrika, Rapaura Springs från Nya Zeeland och Bodegas Pago de Cirsus från Navarra. Ett förstklassigt urval!
Vinpaket Vitt I

Klar friskhet, sval elegans och stram finess. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Här hittar du pikant grüner veltliner från Österrike, frisk sauvignon blanc från Loire, elegant Blattgold Grauburgunder, fin Gavi, slank riesling och uttrycksfull chardonnay.

Provpaket Veneto

I det här paketet får du möta Venetos mångfald av olika vinstilar. 11 flaskor tar dig med på en resa från Gardasjön till Adriatiska havet och från Bardolino till Prosecco. Till exempel Cadis Amarone som är ett av regionens mest kraftfulla och ikoniska rödviner!