mood_title

Vinpaket

Att välja rätt vin är ibland inte så enkelt. Med våra vinpaket har
du möjlighet att lära känna utvalda viner från hela världen.
Vinpaket Midsommar
I det här paketet hittar du passande drycker för ett lyckat midsommarfi rande – oavsett om du planerar en grillfest på landet, ett strandparty eller en stillsam middag hemma på terrassen tillsammans med vänner och familj. Här fi nns alla viner du behöver, från fruktigt rött till sprudlande rosé och spritsigt vitt.
Vinpaket Välkommen
Ett paket med 12 viner exklusivt för dig som prenumerant på nyhetsbrevet. Här finner du några av de mest populära vinerna i sortimentet och viner typiska för de kända odlingsområden såsom Chianti och Valpolicella. Ett mångsidigt paket med något för alla tillfällen.
Provpaket Sommar Vitt & Rose
Här kommer sommaren! Med friska vita viner, en fruktig prosecco som smakar bäst iskall och en rosato från Italiens sydligaste spets. Med dessa viner blir kvällarna på terrassen eller stranden helt oförglömliga!
Provpaket Nyheter
Vad händer i vinvärlden? Vilka viner är populära och sätter trenderna i sommar? Det här paketet rymmer ett urval av de senaste trenderna – och ännu fler hittar du i vårt sommarsortiment!
Provpaket Italien
Italiens mångfald av viner sträcker sig från de svala bergen i norr till det heta landskapet i söder. Detta paket tar dig med på en resa genom en variationsrik vinvärld av vitt och rött, rosé och mousserande, och väl mognade smaker.
Provpaket BBQ

En bit grillat kött med kryddiga, rostade toner smakar bäst ihop med ett fruktigt, stramt rödvin. I detta paket presenteras ett urval av viner som passar perfekt till nästa grillkväll.

Provpaket Kära Favoriter
Flera favoriter – tillsammans i ett paket. Unna dig och dina vänner en unik mångfald av viner för alla tillfällen.
Vinpaket Vitt I

Klar friskhet, sval elegans och stram finess. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Här hittar du pikant grüner veltliner från Österrike, frisk sauvignon blanc från Loire, elegant Blattgold Grauburgunder, fin Gavi, slank riesling och uttrycksfull chardonnay.

Vinpaket Tyskland & Österrike
Tysklands och Österrikes vinproduktion är lika mångsidig som dess landskap. Solen i Baden, de branta skiffersluttningarna i Mosel, de omväxlande jordkvaliteterna i Rheinhessen och det kontinentala klimatet i Niederösterreich. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Här hittar du pikant grüner veltliner från Österrike, frisk silvaner från Franken, elegant grauburgunder, fin weißburgunder och uttrycksfull riesling.
Provpaket För alla tillfällen I

Friska, rätlinjiga och fina vitviner, ett urval rödviner från fruktiga till kraftfulla och mogna samt ett rosévin från södra Frankrike. Med det här paketet har du alltid rätt vin hemma för alla tillfällen!

Vinpaket Sommarmix
Vinpaket Sommarmix Det här paketet innehåller allt du behöver ha i vinkällaren inför årets härligaste veckor. Lätta och friska vita viner, spritsiga och finfruktiga roséviner samt ett urval sammetslena röda viner. Låt varje lång och härlig sommarkväll bli en liten fest.
Vinpaket Vitt Highlights
Följ med oss på en resa genom världen av vita viner. Vi tar oss till Italien och dricker ett prosecco tillsammans. Vi reser via Baden i Tyskland och Alsace i Frankrike, där vi avnjuter en riesling, innan färden går vidare till Chile. Vitvinsvärlden bjuder på en fantastisk mångfald av uttrycksfulla och aromatiska, finessrika och eleganta viner.
Vinpaket Röd Upptäckt
Ett kraftfullt syrah, ett solkysst rioja reserva, ett primitivo med hjärtat i Apulien och ett storslaget, fruktigt bordeaux. Fyra plus två uttrycksfulla och charmerande röda viner som hänför med sin fyllighet och intensitet.
Vinpaket Vita klassiker
Vinpaket Vita Klassiker innehåller klassiker från Italien, Frankrike, Tyskland, Österrike och Sydamerika. Det spänner bågen från lätt frukt via elegant friskhet till stor uttrycksfullhet.
Vinpaket Bubblande
I detta unika vinpaket får du tre olika mousserande viner att upptäcka och njuta av. Det är några av världens mest berömda viner i form av en fransk champagne, en spansk cava och en italiensk prosecco.Du får tre flaskor av vardera vin.
Vinpaket Fine Wine
Vinerna i det här paketet håller högsta klass. De stammar från världens bästa vinregioner – och från de bästa producenterna. Här hittar du bland annat Marchesi Antinori, Sartori, det berömda Chocolate Block från Sydafrika, Rapaura Springs från Nya Zeeland och Bodegas Pago de Cirsus från Navarra. Ett förstklassigt urval!
Provpaket Vardag & Fest

Hälsa våren med 12 utvalda viner som alla har en lätt, fruktig och frisk karaktär. Upptäck verklig mångfald – från aromatiska sauvignon blanc från Nya Zeeland till sammetslena rödviner från södra Frankrike.

Vinpaket Vive la France
Om vi ska utse en nation i världen som ständigt sätter nya måttstockar för vin så måste det bli Frankrike. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Frankrike, det innebär krispig friskhet med sauvignon blanc, fruktig rosé och naturligtvis elegant rödvin från Rhône eller Bordeaux.
Provpaket För alla tillfällen

Friska, rätlinjiga och fina vitviner, ett urval rödviner från fruktiga till kraftfulla och mogna samt ett rosévin från södra Frankrike. Med det här paketet har du alltid rätt vin hemma för alla tillfällen!

Provpaket BBQ

En bit grillat kött med kryddiga, rostade toner smakar bäst ihop med ett fruktigt, stramt rödvin. I detta paket presenteras ett urval av viner som passar perfekt till nästa grillkväll.

Provpaket Veneto

I det här paketet får du möta Venetos mångfald av olika vinstilar. 11 flaskor tar dig med på en resa från Gardasjön till Adriatiska havet och från Bardolino till Prosecco. Till exempel Cadis Amarone som är ett av regionens mest kraftfulla och ikoniska rödviner!