Välkommen till vår nya onlinebutik! Vid frågor kontakta gärna vår kundtjänst.
Välkommen till vår nya onlinebutik! Vid frågor kontakta gärna vår kundtjänst.
mood_title

Vinpaket

Att välja rätt vin är ibland inte så enkelt. Med våra vinpaket har
du möjlighet att lära känna utvalda viner från hela världen.
Provpaket Upptäcktsfärd
Gör dig redo för ett urval från Europas bästa vinregioner och druvsorter. Däribland: en mencia från Jakobsleden, en primitivo appassimento med yppig frukt och fyllighet samt en fint örtig riesling från en ung tysk vinodlare.
Paket Vinentusiasten II
Det här paketet är en resa genom de internationella trenderna och höjdpunkterna. Resan börjar med en unik och enastående spanjor och slutar med den sammetslena E Arte Primitivo från Apulien.
Provpaket Prima viner
Ett paket med omtyckta röda och vita viner ur sortimentet. Av klassiska druvsorter och från välkända regioner. Missa inte detta!
Provpaket Jubileum No.4
Vi firar jubileumsfinalen med fyra av de viner som tagits fram speciellt för The Wine Companys 10-årsjubileum!
Vinpaket Röda favoriter
Ett paket med 12 flaskor med sex av soritmentets röda guldkorn. Såväl klassiker och nyheter finns med.
Provpaket Smakrik Mix

12 x smak, karaktär och njutning väntar dig i detta paket. Favoriter från världens bästa vinregioner: från Veneto till Pfalz, från Rhône till Rioja, från Kaphalvön i Sydafrika till Chile vid Stilla Havet. Upptäck den stora mångfalden bland internationella viner!

Vinpaket Bubblande
Tre mousserande specialiteter från Europa. Spanien bjuder på elegant, flasklagrad cava. Frankrike på ädel champagne för en extra guldkant och Italien på en frisk och lätt prosecco. Med det här paketet har du de rätta bubblorna för alla tillfällen.
Vinpaket Bubbel
Varje vinland har sin sprudlande specialitet. Spanien bjuder på eleganta, flasklagrade cava. Frankrike på ädel champagne för livets alla guldstunder. Och från Italien kommer de lätta, friska proseccovinerna. Med det här paketet har du rätt vin för alla tillfällen.