Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

mood_title

Vinpaket

Att välja rätt vin är ibland inte så enkelt. Med våra vinpaket har
du möjlighet att lära känna utvalda viner från hela världen.
Vinpaket Lojalitet
Med det här paketet vill vi tacka dig för ditt förtroende för The Wine Company. Vi har sammanställt sex populära och speciella viner med 2 flaksor vardera. Paketet rymmer även några nyheter, däribland en fatlagrad Chenin Blanc från Sydafrika och en fin Chianti Riserva från Toscana.
Vinpaket Rött urval
Det finns en närmast oändlig mångfald av röda viner. Fatlagrade eller friska och fruktiga, kraftfulla eller slanka, uttrycksfulla eller eleganta. Här är några klassiska viner att prova.
Vinpaket Europa
Följ med oss på en upptäcktsresa genom Europas bästa vinområden. Vi börjar i Toscana i Italien och tar oss ända till Manduria som är den bästa regionen för den populära druvan primitivo. I Frankrike går resan från Côtes de Duras i norr till Languedoc i söder. Niederösterreich bidrar med det klassiska vinet Grüner Veltliner och Rioja levererar ett utmärkt rött vin.
Vinpaket Prima Kollektion
I det här upptäckarpaketet har vi samlat sex nyheter. Däribland ett av världens första rosa viner, en frisk och elegant grauburgunder från tyskland och en rekommendation från Montepulciano d`Abruzzo DOC.
Vinpaket Förtrolig
Med detta lilla urval av unika viner vill vi tacka för det förtroende som våra nöjda kunder har visat oss under de senaste åren. Vi skålar i frizzante, njuter av friska riesling och grauburgunder, fruktiga merlot från Chile och eleganta, mogna röda viner från Spanien och Italien.
Vinpaket italiensk blandning
Upptäck den italienska vinvärldens mångfald från norr till söder med den eleganta grauburgundern från Dolomiternas högt belägna odlingar, den friskt bubblande Ponte Prosecco Spumante, en klassiker från Toscana, en storartad, prisbelönt primitivo och en fruktig rosato. Paketet innehåller två flaskor vardera av de här vinerna – plus en flaska av det kraftfulla och samtidigt enastående mjuka Manfredi Barolo.
Vinpaket Höstval
Sex njutbara höstviner – och en elegant crémant från Alsace för särskilda tillfällen. Upptäck dessa uttrycksfulla, aromatiska och komplexa viner.
Vinpaket The Wine Company
Upplev äkta mångfald med detta paket som ger en överblick över de bästa regionerna och deras typiska viner. I blandningen av vita viner, roséviner och röda viner finns något för alla.
Vinpaket Vitt urval
Paketet för alla vitvinsälskare bjuder på en hel palett av individuella vinstilar: friska, eleganta, yppiga, uttrycksfulla, spritsiga, mineraliska … Vilken vitvinstyp är du?
Vinpaket Bra Val
Det här paketet innehåller de rätta vinerna för sommarens skönaste kvällar! Från en frisk, mineralisk grüner veltliner till en fruktig Réserve från Rhônedalen, från en chenin blanc från Sydafrika till en klassisk carmenère från Chile, från en fint fruktig pinot grigio till en mogen spansk Reserva – här finns något för alla vinsmaker.
Provpaket Stilfulla Viner
Eleganta viner med fin struktur och komplexa aromer. Upptäck detta paket med tolv utvalda karaktärsviner från världens mest kända regioner. Bordeaux förstås liksom Rioja, Prosecco och Piemonte. Samt Chile, Kalifornien och Sydafrika. Kända druvsorter, skickliga vinmakare och de bästa förutsättningarna – så skapas storslagna viner.
Vinpaket Roséfavoriter
Ett fint rosévin är så mycket mer än ett läckert ”sommarvin”. Ett fint rosévin kan man nämligen njuta av året om. Både som ett fruktigt vin en varm sommardag och mitt i vintern tillsammans med en paj med grönsaker och pesto. Roséproducenter har under de senaste året gjort stora framsteg och presenterar stolt sina rosa pärlor. Vi har sammanställt sex härliga exempel åt dig. Roséviner med stor karaktär från Italien, Frankrike och Sydafrika. Att njuta av både när solen skiner och vid den tid på året då den lyser med sin frånvaro.
Provpaket Sommar Vitt & Rose I
Här kommer sommaren! Med friska vita viner, en fruktig prosecco som smakar bäst iskall och en rosato från Italiens sydligaste spets. Med dessa viner blir kvällarna på terrassen eller stranden helt oförglömliga!
Vinpaket Världsviner

I länderna på det södra halvklotet framställs många spännande och unika viner. Ett fascinerande urval som tar oss hela vägen från Kaliforninen till Kaphalvön.

Vinpaket Södra Frankrike
Viner, vinodlingar och vinodlare hör ihop med Sydfrankrike på samma sätt som vatten hör ihop med havet. Sydfrankrike är en geografisk del av Frankrike som sträcker sig från Alpernas centralplatå och ner till Garonneflodens mynningsvik i Biscayabukten. De franska vinerna från det här området är mycket högt skattade. Vi har sammanställt ett vinpaket som ger dig chansen att lära känna den här ledande vinregionen.
Vinpaket Sprudlande
Njut av fem mousserande och pärlande viner som täcker in hela bredden av eleganta och mjukt bubblande viner. Här finns alla klassiker från prosecco till cava, crémant och champagne.
Provpaket Vindelikatesser
I det här paketet har vi samlat sex utsökta och enastående viner åt dig. Däribland ett ovanligt mousserande vin från Bouvet Ladubay, en sélection från Baron de Rotschild Lafites vingård i Sydfrankrike och en klassisk chenin blanc från Sydafrika.
Vinpaket Tyskland & Österrike
Tysklands och Österrikes vinproduktion är lika mångsidig som dess landskap. Solen i Baden, de branta skiffersluttningarna i Mosel, de omväxlande jordkvaliteterna i Rheinhessen och det kontinentala klimatet i Niederösterreich. Upptäck sex viner som alla har sin egen unika karaktär. Här hittar du pikant grüner veltliner från Österrike, frisk silvaner från Franken, elegant grauburgunder, fin weißburgunder och uttrycksfull riesling.
Vinpaket Elegant
Vill du ha något särskilt och annorlunda? Här får du åtta exempel på unika viner som håller mycket hög kvalitet. Däribland viner från kända producenter som familjerna Perrin och Antinori.
Provpaket Spanien
Fem förstklassiga viner som representerar mångfalden i Spaniens vinvärld: Exklusiva Rioja Vega Gran Selección Reserva från årgång 2016 är ett vin med djup och koncentrerade aromer från den traditionsrika vingården Rioja Vega. Viña Lisonja Verdejo visar tydligt varför Rueda är Spaniens centrum för vita viner, Las Campanas Rosado briljerar med en fruktig friskhet och Marqués de Sandoval Cava med pärlande elegans. Marqués de Arragón Gran Selección Viñas Viejas i sin tur är ett komplext långlagrat vin.
Vinpaket Nya Världen
Det här vinpaketet innehåller de finaste druvsorterna från den gamla världen, av vilka underbart fruktiga viner framställs i den nya världen. Från yppiga och krispigt friska till soldränkta och hänförande. I det här paketet har vi samlat sex välsmakande viner från den nya världen, däribland en smidig och fyllig zinfandel från Kalifornien, en härligt rik carménère från Chile och en harmonisk, frisk chenin blanc från Sydafrika. Sex viner från nya världen som du kommer att njuta av i fulla drag!
Provpaket Sommar Vitt & Rose
Här kommer sommaren! Med friska vita viner, en fruktig prosecco som smakar bäst iskall och en rosato från Italiens sydligaste spets. Med dessa viner blir kvällarna på terrassen eller stranden helt oförglömliga!
Provpaket Veneto

I det här paketet får du möta Venetos mångfald av olika vinstilar. 11 flaskor tar dig med på en resa från Gardasjön till Adriatiska havet och från Bardolino till Prosecco. Till exempel Cadis Amarone som är ett av regionens mest kraftfulla och ikoniska rödviner!