Vino Select Premium vinprenumeration Välkomstpaket

VINO SELECT

Det enklaste sättet att lära känna goda viner! Du får regelbundet noggrant utvalda viner till ett fast prova-på-pris - och kann på så sätt enkelt öka dina vinkunskaper.
 

6 HÖGKVALITATIVA VINER - VAR 3:E MÅNAD - INGEN UPPSÄGNINGSTID

Välkomstpaket Premium

6 högkvalitativa viner till specialpris.

Kostnadsfri leverans!

Vinkunskap att ladda ner.

Dina VINO SELECT PREMIUM fördelar    

       

Enkelt & bekvämt

Vi levererar förstklassiga viner var
tredje månad direkt hem till dig.
Varje paket innehåller 6 flaskor 
olika viner. 

       

Noga utvald kvalitet

Våra inköpare väljer omsorgsfullt ut
viner av förstklassig kvalitet. De
samarbetar med noggrant utvalda vin-
producenter från hela världen. 
       

Förmånserserbjudanden

Du får varje paket till ett fast special-pris
för endast 1 390 kr (plus 190 kr i frakt för
varje paket därefter). Naturligtvis ingår
skatt och moms i priserna.
       


Vi talar svenska

Vi har funnits på den svenska mark-
naden i 10 år. Våra vinrådgivare talar
naturligtvis svenska och hjälper dig
gärna per telefon*. Du når dem på
0049 4122 50 44 66.  
       


Stor kunskap

Med VINO SELECT fördjupar du din vin-
kunskap. Du får detaljerad information
kring varje enskilt vin, producenten och
regionen som vinet kommer från.  
       

Helt riskfritt

Du förbinder dig inte till något. Du kan
när som helst säga upp VINO SELECT-
tjänsten eller stå över en leverans. 

Välkommen till VINO SELECT PREMIUM

För alla vinälskare som letar efter något speciellt i vinets värld har vi vidareutvecklat vår vinleverans - VINO SELECT PREMIUM - perfekt anpassad för den kräsna och passionerade vinkännaren i Sverige. Med denna exklusiva prenumeration lovar vi att öppna upp en värld av upplevelser där enastående vingårdar, viktiga årgångar och unika terroirer står i rampljuset.

Välj VINO SELECT PREMIUM för riktigt bra viner

Det är ingen hemlighet att djup kunskap om tanniner, harmoni och komplex terroir är det som definierar en underbar vinupplevelse. Med vinboxarna VINO SELECT PREMIUM från The Wine Company ger vi dig tillgång till en värld där varje flaska vin är noggrant utvald för att säkerställa en extraordinär smakresa - enkelt och bekvämt levererat direkt till din dörr.

10 års erfarenhet: Lita på vår mångåriga erfarenhet

Letar du efter en vinprenumeration som utlovar både erfarenhet och kvalitet? Med 10 års erfarenhet i Sverige av vinprenumerationen Vino Select, erbjuder den nya högkvalitativa vinprenumerationen VINO SELECT PREMIUM dig just detta - och mycket mer!

Vin med prisfördel: Varje paket är billigare än den enskilda beställningen

Upptäck premiumfördelarna med VINO SELECT: högkvalitativt vinutbud, bekväm leverans direkt till din dörr och oslagbart värde för pengarna. För varje vinpaket som vi sätter ihop får du rabatt jämfört med det ordinarie försäljningspriset - så du sparar pengar på varje vinbox. Om du föredrar ett visst vin från vårt sortiment kan du naturligtvis alltid beställa dina favoritviner specifikt från The Wine Company.

Flexibilitet för dig: kan avbrytas när som helst

Älskar du vin men drar dig för långsiktiga åtaganden? Då är vinprenumerationen VINO SELECT PREMIUM helt rätt för dig!  VINO SELECT PREMIUM ger dig unika vinupplevelser direkt hem till dig, med en imponerande prisfördel. Och det bästa av allt? Du kan njuta av absolut flexibilitet, eftersom vår vinprenumeration kan sägas upp när som helst - enkelt och utan komplikationer via telefon eller e-post. Unna dig en mängd utsökta, exklusiva och begränsade viner från välkända varumärken och friheten att bestämma när som helst. Gå in i en värld av njutning nu med vinprenumerationen VINO SELECT PREMIUM!

Direkt hemleverans: bekvämt och stressfritt

Älskar du vin, men tycker ofta att resan till vinbutiken är för krånglig? Med vinprenumerationen VINO SELECT PREMIUM från The Wine Company slipper du denna börda. Upplev bekvämligheten med att få exklusiva vinpaket levererade direkt till din dörr, enkelt och stressfritt. Föreställ dig att du kan fördjupa dig i en värld av de finaste vinerna med varje klunk, utan att någonsin behöva sätta foten utanför dörren igen när det gäller att välja ditt vin. Med 10 års erfarenhet har VINO SELECT PREMIUM fulländat konsten att skapa unika vinupplevelser som du kan njuta av i lugn och ro i ditt hem. Och det bästa av allt? Du får en prisfördel som är exklusivt reserverad för prenumeranter. Upptäck världen av fina viner nu och låt oss skämma bort dig!

Utöka dina vinkunskaper med oss

Vi levererar inte bara förstklassiga viner direkt till din dörr - vi erbjuder också en kunskapsbas - vinkunskap, där du kan fördjupa dina sommelierkunskaper. Lär dig allt om hur du kombinerar rätt vin med rätt maträtt, hur du bedömer kvaliteten på ett vin och få exklusiv information direkt från vårt nätverk av prisbelönta vinmakare. För varje vin kan du ladda ner en vinlista med information om odlingsregion, druvsort, vinmakare och själva vinet, samt matchande matrekommendationer. Du kan när som helst slå upp enskilda vintermer i vårt vinlexikon online.

Missa inte chansen att njuta av oförglömliga stunder av njutning

Letar du efter en vinprenumeration som kombinerar kvalitet och erfarenhet? Då är vinprenumerationen VINO SELECT PREMIUM helt rätt för dig! Med 10 års erfarenhet erbjuder VINO SELECT PREMIUM dig unika vinupplevelser, noggrant sammanställda för sanna finsmakare. Upptäck en värld av förstklassiga viner och njut av den prisfördel vi erbjuder dig. Det har aldrig varit så enkelt att få exklusiva vinpaket direkt hem till dig. Köp din vinprenumeration nu och bli överraskad på nytt av vårt vinutbud var tredje månad eller en gång i kvartalet. Missa inte chansen att skämma bort din gom med vinprenumerationen VINO SELECT PREMIUM från The Wine Company. Skål för oförglömliga stunder!