Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

Enkelt och bekvämt -
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
Detaljerad information om vinerna
»Jag ser alltid fram emot att få sätta ihop VINO SELECT-paketen. Alla viner ligger mig varmt om hjärtat, för det är endast de bästa vinerna och de som övertygar med utsökt kvalitet, som platsar i paketen. När jag väljer ut de här exklusiva vinerna har jag ett nära samarbete med de regionala vinodlarna. Allt för att överraska dig med nya, spännande viner varje gång.«

Michaela Daffner, vininköpare

Detta säger våra kunder om Vino Select


Christina, Gävle, hösten 2021
Fördelen med att få hem ett Vino Select paket är att man vidgar sina vyer och får smaka på viner som man annars inte hade köpt. Det är väldigt spännande när paketet kommer också!


Peter, Mölnlycke, hösten 2021
Jag imponeras av den höga kvaliteten på urvalet. Alla har varit utmärkta viner (det finns alltid något undantag förstås, men på det hela taget mycket bra).

Leif, Malmö, hösten 2021
Sammansättningen av viner är väldigt bra, från olika vinområden, olika druvor och även nya vinmakare man tidigare inte hört talas om.Mariann, Norrköping, hösten 2021
Vininformationen är bra och ger lite struktur på vindrickandet. Man lär sig mer hela tiden. Dessutom är det bra att få hjälp med att välja lämpligt vin till den mat man vill servera.

Efterbeställ enstaka viner och se nästa paket:
När du ansluter dig till Vino Select kan du alltid efterbeställa viner från de senaste paketen. Dessutom kan du i förväg se vilka viner som väntar i nästa paket.