(0 kundbetyg)

Vino Select Välkomstpaket PREMIUM I 2024

6 flaskor
1 390 kr
per styck  231:67 kr/l
inkl. moms och alkoholskatt, exkl. frakt
Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Ditt Vino Select PREMIUM Välkomstpaket innehåller 6 förstklassiga viner till det förmånliga priset 1 390 kr – fraktfritt! På den här sidan kan du läsa och ladda ner intressant information om druvsorterna samt de odlingsregioner och vingårdar som de olika vinerna kommer från.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2022 Domaine des Hâtes Chablis Chablis AOP

För några år sedan bestod Domaine des Hâtes huvudsakligen av vetefält. Sonen Pierrick Laroche tog druvorna i egna händer 2005 och förde dem till Domaine's egen vinkällare i stället för till kooperativet. Hans allra första årgång belönades med tre stjärnor i vinguiden "Guide Hachette". Dess mineraliska kraft och ihållande salthalt gör denna Chablis underbart uppfriskande. Fylligt, men ändå mjukt, med en lätt söt och citrusaktig smak.

2021 Castello di Meleto Borgaio Chianti Classico Chianti Classico DOCG Viticola Toscana

Kastellet i Meleto tornar upp sig som ett sagoslott över Chianti Classicos vackra landskap, omgivet av markegendomar och vinberg. Den här delen av Toscana är så romantisk att tiden verkar ha stått stilla. Vinerna från Meleto, som sedan länge tillhör Toscanas klassiker, passar väl in i sammanhanget. Denna årgång från 2017 är en intensiv, men samtidigt mycket elegant chianti i klassiskt format.

2016 Voelos Rioja Reserva Rioja DOCa
Färgen hos denna reserva är klart körsbärsröd och den eleganta doften bjuder på röda och mörka bär, en mjuk kryddighet och fina mineraltoner. Även smaken är mjuk och elegant med fin balans. Det är ett imponerande friskt vin trots den långa lagringen på barriquefat. Eftersmaken är kryddig, lång och intensiv.
2022 Eblin Fuchs Riesling Zell & Berg Alsace AOP
Vingården Eblin Fuchs i Zellenberg i Alsace producerar uteslutande ekologiska och biodynamiska viner. På kalkstenskullarna ovanför floden Rhen skapas detta uttrycksfulla och mineralbetonade rieslingvin. Doften minner om kanderad frukt, smaken är rik och komplex, men präglas samtidigt av den naturliga, livliga friskhet som kännetecknar druvsorten.
2021 Acini Ameni Valpolicella Superiore Valpolicella Ripasso DOC Superiore
Denna ripasso från Valpolicella är mycket kraftfull tack vare framställningsprocessen där ett ungt, friskt vin blandas med druvrester av amarone och därefter lagras 18 månader på träfat. Rubinrött till färgen med doft av surkörsbär och skogsbär, och med en bra struktur i gommen. Det är torrt, kryddigt och balanserat med tydligt fokus på frukten.
2022 Pierre de Fontval Beaumes de Venise Beaumes-de-Venise AOP Ravoire & Fils
Denna intensiva och fylliga rödvinscuvée är ett typiskt vin från södra Rhône. Doften bjuder på björnbär, lite lakrits och mörka kryddor. I gommen framträder svarta körsbär och en lätt pepparton. Även aromerna är karakteristiska för ett vin där en stor andel grenache kombinerats med syrah. Det är medeltungt vin med en fokuserad och livlig avslutning.

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt