Beställ senast den 6. juni (7.6. Stockholm- och Malmöområdet) så garanterar vi att du får din leverans innan midsommar!

(0 kundbetyg)

Marc de Champagne tryffelvarianter

100 g
109 kr
per styck  1 090 kr/kg
inkl. moms och alkoholskatt, exkl. frakt
Om produkten
Den här exklusiva mixen av Marc de Champagne- tryfflar är framtagen för riktiga livsnjutare. För variationens skull har pralinerna ett hölje av antingen mörk choklad, vit choklad, florsocker eller Kir Royal. Chokladproducenten Peters är känd för sina exklusiva praliner och hantverksmässigt tillverkade kreationer. Innehåll: 100 g (jmf. pris 1kg: 600 kr).
Enkel och bekväm leverans
ända fram till din dörr
Exklusiva viner
och stort urval
Över 10 års erfarenhet
inom vinhandel och förstklassig service på svenska
Handel enligt EU-rätt
med hänsyn till svenska- och EU-föreskrifter

Denna artikeln finns även i setet

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt

Profilkort

  • Artikelnr 982997
  • Beteckning Choklad - med alkohol!
  • Vintyp Delikatesser
  • Typ av kork Okänd
  • Allergier Kan innehålla spår av ägg, gluten och andra nötter.
  • Adress producent/påfyllare Peters GmbH, Hansastr. 11, 59557 Lippstadt, Germany
  • Land Tyskland
  • Volym 0,1 L
  • Vikt 100 g
  • Ø näringsvärde per 100 g
  • Energivärde 2004 kJ / 478 kcal
  • Fett 31 g
    varav mättade fettsyror: 39 g
  • Kolhydrater 44 g
    varav socker: 39 g
  • Protein 4,4 g
  • Salt 0,14 g
  • Lagringstips Förvara svalt (+16°C till +18°C) och torrt. Skydda från ljus och solljus så mycket som möjligt.
  • Ingredienser Socker, kakaosmör, grädde, helmjölkspulver, kakaomassa, glukossirap, konjak, Marc de Champagne (1,5%), fuktighetsbevarande medel (sorbitolsirap), neutral alkohol, fruktjuicekoncentrat (från rödbetor, Svarta vinbär, vindruvor) (1%), emulgeringsmedel [lecitiner (SOJA)], naturlig vaniljsmak, Surgöringsmedel (citronsyra), KRÄMpulver, naturlig svartvinbärsarom, gelningsmedel (pektin), färg (rödbetor). Mörk chokladkakao: minst 60 %. Mjölkchoklad kakao minst. 35%