(0 kundbetyg)

Vino Select Paket Kvartal 2 2024 I

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner. 12 flaskor vin till specialpris för endast 1 598 kr (plus 190 kr i frakt).

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår vinerna

2023 Pfaffl Muskateller Sand Trocken, Niederösterreich Weingut R & A Pfaffl

Med detta vin har Roman Josef Pfaffl utvecklat Muskateller på det sätt som han själv gillar att avnjuta den: doftande, lätt, syrlig och torr. Doften av muskotnöt kittlar i näsan, inramad av mogen frukt och kraftfull krydda. I gommen spelar muskotnöten ett elegant spel, kompletterat av den fylliga frukten av gula päron och gröna äpplen och lite honung. En underbar aperitif som passar utmärkt till sallader och lättare förrätter.

2019 Monte Vecchio Chianti Riserva Boticella Nera Chianti Riserva DOCG Rossetti
Designen på Chianti Riserva Boticella Nera från den populära Monte Vecchio-serien är lika klassisk som vinets inre värden. Ett charmigt vin med en rik doft av körsbär, marsipan, milda kryddor, karamell och en diskret träton från fatlagringen. Känslan i gommen är fylligt fruktig med en mjuk och rund struktur. Finalen präglas av kryddiga toner. Perfekt drickmoget!
2023 Roches de Provence Rosé Côteaux Varois en Provence AOP Estandon Cooperative en Provence
Denna rosécuvée på cinsault, grenache och syrah är mycket typisk för Provence. Ett torrt vin med en sällsynt fin och elegant mineralitet. Till detta kommer lätta fruktaromer av röda bär. Det här vinet uppvisar just den okomplicerade och uppfriskande karaktär som gör vinerna från kullarna ovanför Franska Rivieran så uppskattade runtom i världen!
2015 Marqués de Tosos Gran Reserva Cariñena DO San Valero
Denna Gran Reserva är flaggskeppet i Bodegas San Valeros vinserie. Det fatlagras först i 18 månader som sedan följs av en lång tids flasklagring. Det mörkröda vinet bjuder på en hel palett av aromer, från mogen frukt till eleganta kryddiga toner av ädelträ. Ett storslaget och komplext vin med tät struktur och lång eftersmak.
2019 Prugnanello Rosso di Montepulciano DOC

Det här röda vinet från den fl erfaldigt prisbelönta vingården 􀁻unadoro framställs
av pugnolo gentile, sangiovesedruvan som är hemmahörande i 􀂅ontepulciano.
Doften är elegant med de karakteristiska blomtonerna av viol och
fruktiga noter av citrus och mörka bär samt lätt kryddiga inslag. Känslan
i gommen är harmonisk och fruktigt aromatisk med en behagligt frisk fi nal.

2021 Rubrum Cabernet Sauvignon Coonawarra Boutinot
Rubrum kommer från det latinska ordet för ”röd” – och det gäller dubbelt upp för det här vinet. Förutom att färgen är djupt mörkröd stammar vinet från den bördiga röda jorden i South Australia. Vinet har lagrats på ekfat och presenterar toner av mogna svarta vinbär som förenas med aromer av eukalyptus. Känslan i gommen är frisk och fruktbetonad med fina, mjuka tanniner och en intensiv eftersmak.

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt