Filter
Rött vin Vitt vin
Argentina Chile Nya Zeeland Sydafrika USA
Central Valley Kalifornien Marlborough Salta Western Cape
Monterey County Robertson Swartland Valle de Colchagua
Rött Vitt
Cabernet Sauvignon Carménère Chardonnay Chenin Blanc Pinotage
2023 2022 2021 2019
Nej Ja
Berliner Wein Trophy Frankfurt International Trophy James Suckling Mundus Vini
339 kJ
Ja
Bodegas Esmeralda Boekenhoutskloof Boutinot Wines Boutinot, Zorgvliet Farm Montes
California Central Coast Marlborough Monterey County Robertson
Halvsött Torrt
i lager slutsåld
verfügbar
Naturkork Skruvkork
Bodega Catena Zapata Boekenhoutskloof Boutinot Wines Boutinot, Zorgvliet Farm Catena Zapata

Fascinerande urval av viner

Upptäck den fascinerande världen av viner från Nya världen! Hos The Wine Company kan du köpa exklusiva viner som representerar det bästa från Australien, Nya Zeeland, USA och Argentina. Vårt sortiment erbjuder dig ett brett urval av aromatiska och karaktärsfulla viner som kommer att glädja dig med sin unikhet och kvalitet.

Viner från Australien

I hjärtat av Australien produceras enastående viner med hjälp av innovativa odlingsmetoder och toppmodern källarteknik. Njut av en utsökt Shiraz eller en mousserande Chardonnay från Down Under och upplev en smaksensation som får dig att drömma.

Vin från Nya Zeeland

Nya Zeelands vingårdar är kända för sina unika förhållanden, där enastående Sauvignon Blanc- och Pinot Noir-druvor trivs. Låt dig förföras av friskheten, den livliga syran och de lätta blommiga nyanserna i dessa viner. Att njuta av ett glas vin från Nya Zeeland är som en resa genom vilda och romantiska landskap som berör alla dina sinnen.

Vin från Argentina

Följ med på en resa till Argentina och upplev vinproduktionskonsten i sin renaste form. Malbec-druvan utvecklar här sin fulla potential och framkallar intensiva aromer av svarta frukter och en antydan till choklad på tungan. Dessa viner är en sann upplevelse för alla som älskar det extraordinära.

Köp viner från den nya världen nu och låt deras unika egenskaper och kvalitet övertyga dig. Njut av oförglömliga ögonblick och skapa minnen med viner som utmanar din smakpalett och får dina sinnen att dansa.

Beställ idag och låt dig inspireras av vårt urval.