Vinkatalog Sommar

Vårt nya sortiment för våren och sommaren 2023 erbjuder erbjuder ett noggrant utvalt urval av viner i strålande vitt vit, elegant rosa och mjuk röd. Här presenterar vi ett utbud av överraskande nyutgåvor, utvalda specialutgåvor från våra vänliga vinmakare och naturligtvis vänliga vinodlare och naturligtvis förstklassiga och älskade klassiker.
Paket kvalitetsviner
Oavsett om det är rött eller vitt - det viktiga är att det är förstklassigt! I detta blandade paket med sex viner kombinerar vi högkvalitativa röda och vita viner som alla står för exceptionell kvalitet: vare sig det är en utmärkt vitvin från Pouilly Fumé, en imponerande Amarone della Valpolicella eller en enastående Grüner Veltliner från Wachau. Prova själv och upptäck de bästa exemplen från varje region!

Sommarsortimentet är här!

Sommarens friska, spritsiga och fruktiga viner är här! Skåla in den varma årstiden tillsammans med oss och vårt stora vinurval. Här hittar du spännande nyheter, populära kundfavoriter och klassiker som matchar sommarens solsken och färger. Vi erbjuder bland annat eleganta vita viner, spännande roséviner, mjuka rödviner, härligt pärlande mousserande viner och en rad noggrant utvalda vinpaket.