Vinpaket gör det enklare att beställa vin online

I vår webbutik finns det många viner att välja mellan. Därför kan det vara svårt att bestämma sig för vilket vin man ska köpa. Med våra provpaket vill vi göra det enklare för dig att välja! Fördjupa din vinkunskap och lär känna din egen smak. Om du har en favoritdruva, eller om du skulle vilja lära dig mer om t.ex. primitivo, rekommenderar vi ett vinpaket som utgår från en viss druvsort. Om du istället föredrar ett visst land eller en viss vinregion, t.ex. Rioja i Spanien eller Bordeaux i Frankrike, kan vi alltid rekommendera ett passande och prisvärt vinpaket med ett utbud av olika viner. Detta ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper och även ha en egen vinprovning hemma.

Beställ våra vinpaket online

Vi har också speciella onlineerbjudanden med vinpaket som förutom viner även innehåller glas, vinkylare eller andra tillbehör. Sist men inte minst erbjuder vi också temapaket för speciella tillfällen. Ett vinpaket med viner som passar till exempelvis kött innebär en komplett lösning för en festmiddag. Varför inte beställa ett vinpaket med spanska viner till din nästa tapaskväll? Allt som krävs är några enkla knapptryckningar.

Köp vinpaket om du är nyfiken på vinvärlden

Vin odlas på alla kontinenter, och det finns ett stort utbud av sorter och stilar att välja mellan. Låt oss hjälpa dig att lära känna de olika vinregionerna med hjälp av våra vinpaket! Ta chansen att upptäcka de viktigaste druvsorterna med hjälp av några flaskor. Våra paket är indelade efter olika teman: Ibland är temat en region, ibland en druvsort vars olika egenskaper vi vill presentera. Varje paket har ett motto som ger dig nya perspektiv. Ofta innehåller våra paket även viner som belönats med en medalj eller ett högt betyg av en känd vinkritiker. Dessutom brukar priset på vinerna vara mycket förmånligt.

Ständigt nya vinpaket i webbutiken

Vinvärlden utvecklas ständigt ... nya vinodlare tillkommer och nya regioner och druvsorter kliver in i rampljuset. Därför anpassar vi kontinuerligt våra paket för att kunna erbjuda dig nya och spännande teman. Utöver detta har vi naturligtvis säsongsanpassade teman. Inför julhelgen har vi paket med flaskor som passar att ge bort eller att servera till julmiddagen – och inför nyår innehåller paketet champagne och prosecco! I vårt onlinesortimentet hittar du lämpliga vinpaket för alla tillfällen – många av dem har betygsatts av våra kunder och vi ser fram emot att få höra även vad du tycker efter din beställning! Du beställer enkelt ditt önskade provpaket i The Wine Companys webbutik.