Beställ senast den 6. juni (7.6. Stockholm- och Malmöområdet) så garanterar vi att du får din leverans innan midsommar!

(1 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 1 2024

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner. 12 flaskor vin till specialpris för endast 1 498 kr (plus 190 kr i frakt).

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2022 Johannisberger Vogelsang Riesling Trocken, Rheingau Weingut Bernhard Mehrlein
Vinodlingen Johannisberger Vogelsang ligger tvåhundra meter över havet direkt vid skogsbrynet. På våren hörs fåglarna sjunga i skogen. I områdets svala klimatet och kiselhaltiga lössjordarna framställs finessrika och örtkryddiga rieslingviner. Som detta friska och eleganta vin med fin struktur och tydliga aromer av medelhavsfrukt.
2020 Colli Morenici Ripasso Superiore Valpolicella Ripasso DOC Superiore
Handskördade druvor pressas varsamt, framställs först druvrent och sammanförs sedan med druvrester av amarone. Därefter följer ett års lagring på ekfat. Resultatet är ett karminrött vin med doft av mogna röda bär och kryddor. I gommen bjuder denna sammetslena ripasso på en mjuk, rund och balanserad upplevelse. Den röda bärfrukten kompletteras av väl integrerade tanniner.
2021 Luca Bosio Barbera Barbera d'Asti DOCG
Detta yppiga vin kommer från producenten Bosio. Färgen är rubinröd med granatröda skiftningar. Doften är fruktig med inslag av plommon och surkörsbär mot en lätt kryddig botten. I gommen utvecklas den fulla harmonin hos detta vin som framställs på traditionellt vis av det bästa druvmaterialet. Känslan är rund och mjuk, och frukten kompletteras fint av en mjuk träton från lagringen på ekfat.
2021 Bodegas Casa Primicia Tempranillo Rioja DOCa
Denna tempranillo har belönats med en guldmedalj i Sakura Japan Women’s Awards 2023 och tilldelats 92 poäng av renommerade Wine Enthusiast. Den korta lagringen (fyra månader) på träfat återspeglas i den mjuka doften som omger den mogna frukten. Upplevelsen i gommen är frisk med en fin syra och ett bra drickflöde. Elegans från början till slut.
2022 Jardin des Charmes Pinot Noir Côteaux de Béziers IGP
Detta vin innehåller söderns sol. Färgen lyser klarröd och doften bjuder på aromer av surkörsbär och svarta vinbär – typiska för pinot noir – tillsammans med lite vanilj. I gommen upplevs Jardin des Charmes mycket fint, smakrikt och harmoniskt. Tydliga men harmoniskt integrerade tanniner framhäver den saftiga frukten perfekt.
2022 Fiefs d’Illac Bordeaux Bordeaux AOP Jules Lebègue
I cuvéen av 75 % merlot och 25 % cabernet sauvignon känns merlotdruvans dominans tydligt i den fruktiga, mjuka karaktären. Doften är druvtypisk med inslag av fikon och röda bär. Till det kommer cabernetdruvans inslag av cassis. Den raka, men också mjuka och runda, smaken klingar ut med fruktiga aromer.

Kundomdömen (1)

Genomsnittligt kundbetyg

1 Omdöme Betygsätt

Bästa tänkta ätt att få hem vin på och från världens bästa försäljare Jag är alltid nöjd med mina varor och det är alltid trevliga som levererar min beställning allt är t oppen