(0 kundbetyg)

Vino Select Välkomstpaket II

med VAKQ1-21
1 498 kr
per styck  166:44 kr/l
inkl. moms och alkoholskatt, exkl. frakt
endast 1 i lager
Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
Högklassiga viner
Detaljerad information om vinerna
Du sparar minst 20% med varje paket
Om produkten

Ditt VINO SELECT: 

I ditt paket får du viner väl värda att upptäckas. Innehållet anpassas dessutom till den aktuella årstiden för att du alltid ska ha rätt vin hemma. Våra inköpare samarbetar med de bästa vinproducenterna i de viktigaste och mest spännande vinregionerna i världen. Fokus ligger på kvalitet men även på trender, ovanliga druvsorter och nya regioner. All information om respektive vin sammanfattas på samlarkortet.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

Finca Moncloa Winemaker's Selection Finca Moncloa
Det här vinet, framställt av internationella druvor och den gamla sydspanska druvan Tintilla de Rota, bjuder på intensitet, koncentration och lätt rökiga toner efter 12 månaders lagring på ekfat. Kraft förenas perfekt med fruktiga aromer av körsbär, björnbär och blåbär, en elegant kryddighet från träet och en påtaglig fyllighet. Ett vin med mycket kropp, runda tanniner och en lång eftersmak.
Murari Valpolicella Ripasso Casa Vinicola Sartori
Vinhuset Sartori är känt för sina storartade viner från regionen Valpolicella. Denna intensiva Ripasso är ytterligare ett exempel på detta. Den speciella framställningsmetoden – en andra jäsning med jästresterna från Amarone – ger vinet enastående kraft och fyllighet. Körsbär och röda bär samsas behagligt med en mjuk kryddighet tack vare 12 månaders lagring på ekfat.
Siniscalco Primitivo Riolite Vini
Familjen Coppi har bedrivit vinodling i Apulien ända sedan 1882, framförallt på halvön Salento. Under 1960-talet gjorde familjen, som än idag driver verksamheten som ett familjeföretag, en nystart och satte därmed en ny standard i regionen, något denna primitivo är ett tydligt bevis på. Ett mjukt, smidigt, mycket tätt och komplext rödvin med fin och intensiv fruktsötma.
Cuvée Réserve par Edouard Moueix Ets. Jean-Pierre Moueix
Denna cuvée av merlot och cabernet franc är ett rent mästerverk från Christian Moueixs son Edouard. Detta vin av den enastående Bordeauxårgången 2016 har en uttrycksfull doft med toner av jordgubbar, lakrits, fina kryddor och skogsmark. Smaken i denna réserve är mjuk med fint integrerade tanniner. Avslutningen är lång och domineras av färska röda bär.
Villa Remo Chianti Classico Riserva Viticola Toscana
Villa Remo Riserva är ett vin som utmärker sig genom mångfacetterade fruktaromer. Söta röda bär, fläder och lakrits präglar bouqueten, i gommen är det primärt toscanskt och har en tydlig elegans. Välpolerade tanniner bildar en silkesmjuk struktur och här upplevs inget som tungt eller ”för mycket”. Ett utmärkt vin med en öppen och tillgänglig smak som har mycket att erbjuda även en vinkännare.
Paua Bay Sauvignon Blanc Booster Wine Group
Paua heter de blå- och grönskimrande snäckorna som bara finns utanför Nya Zeelands kust. Lika unika som snäckorna är vinet från Sileni-Estates i Marlborough, en region känd för exotiska och fruktiga sauvignon blanc. Doften är nästan överväldigande kraftfull av krusbär, passionsfrukt, ananas och citrus. Känslan i gommen är livlig med pikant syra och krämig komplexitet!
Aceto Balsamico di Modena IGP Giusti
Aceto Balsamico är en av Italiens mest kända och uppskattade delikatesser. Denna kvalitetsvinäger framställs av kokad druvmust. Den har en karakteristisk djupbrun färg och en hänförande balans mellan frukt, sötma och syra. Due Vittorie producerar denna kvalitetsvinäger av druvor från egna vinodlingar.
Samlarpärm The Wine Company
Samlarpärm med praktiskt register
Samlarkort Välkomstpaket 2, Q1-21
Samlarkort för Vino Select Välkomstpaket II

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt

Efterbeställ enstaka viner och se nästa paket: 

När du ansluter dig till Vino Select kan du alltid efterbeställa viner från de senaste paketen. Dessutom kan du i förväg se vilka viner som väntar i nästa paket.