(0 kundbetyg)

Vino Select Välkomstpaket I 2021

med VAKQ3-21
1 498 kr
per styck  166:44 kr/l
inkl. moms och alkoholskatt, exkl. frakt
i lager
Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
Högklassiga viner
Detaljerad information om vinerna
Du sparar minst 20% med varje paket
Om produkten

Ditt VINO SELECT:

I ditt paket får du viner väl värda att upptäckas. Innehållet anpassas dessutom till den aktuella årstiden för att du alltid ska ha rätt vin hemma. Våra inköpare samarbetar med de bästa vinproducenterna i de viktigaste och mest spännande vinregionerna i världen. Fokus ligger på kvalitet men även på trender, ovanliga druvsorter och nya regioner. All information om respektive vin sammanfattas på samlarkortet.

Vino Select Välkomstpaket I 2021

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

Luca e Luca Primitivo Tormaresca
Apuliens stora framgångar under de se- naste 20 åren beror till stor del på Torma- rescas noggranna kvalitetsarbete. Det är ingen stor överraskning att det är Marche- se Antinori ligger bakom detta. Denna adelsfamilj kan blicka tillbaka på en över 800 år lång historia inom italiensk vinodling. Det här fylliga och smidiga vinet från Tor- maresca, framställt av södra Italiens parad- druva primitivo, har bidragit till druvans framgångshistoria och ses idag som något av en måttstock i regionen.
Domaine des Barbettes Boutinot
Grenachedruvan är synonym med vinerna från Rhône och används oftast i cuvéer med andra druvor, som här med klassikern syrah. Dessa två druvor kompletterar varandra väl. Kraftiga frukt av röda bär och mjuka toner av karamell lyfts ytterligare ett snäpp genom syrahdruvans Traditionsregionen Rhône kliver fram igen! 
Cattin Frères Riesling Cattin Frères
Med det här vinet har Jacques Cattin fångat fylligheten och mognaden hos den mest omtyckta druvan från Alsace. Doften är intensiv och fruktig med tydlig rieslingkaraktär och lätta apelsintoner. I gommen är det voluminöst och kryddigt med mycket substans, medan friskhet och frukt balanseras mycket harmoniskt.
Faustino Rivero Ulceria Rioja Reserva Bodegas Faustino
I glaset skimrar vinet i en lätt transparent rubinröd färg. Längs kanten syns mjuka orangefärgade skiftningar som vittnar om att vinet börjar mogna. Doften är mycket klassisk och karakteristisk med eleganta toner av körsbär, körsbärsmarmelad och skogsbär samt komplexa inslag av citrongräs, färsk vanilj och torkade örter. I det här stadiet ligger dock betoningen tydligt på den rödbäriga frukten. Smaken är medelfyllig och aldrig tung, tanninerna är mogna med viss örtighet och ger en varm accent som gör känslan i gommen sammetslen. Även här framträder den finessrika och komplexa frukten. Finalen är fint kryddig med diskreta mineraltoner som bidrar till en lång avslutning. En klassisk rioja, opåverkad av tillfälliga trender.
Murari Valpolicella Ripasso Casa Vinicola Sartori
Denna ripasso har en medelmörk och intensivt rubinröd färg. Längs kanten syns tegelröda och orangefärgade skiftningar. I den komplexa doften framträder friska, eleganta och ungdomliga aromer av körsbär, mörka skogsbär och tränyanser som för tankarna till brända mandlar. Här finns också amaronevinets typiska noter av torkad frukt som fikon, dadlar och russin. Kontrasterna skapar en fascinerande helhet. Smaken är sammetslen, mjuk och kraftfull med värmande alkohol och runda, harmoniska garvsyror. Samspelet mellan mörka bär, karamell och mocka samt torkad frukt ger en aromatisk struktur i gommen. Avslutningen är intensiv, finessrik och lång.
Cigar Box Old Vine Cabernet Sauvignon VIÑA SUR ANDINO
Doften av denna mogna cabernet sauvignon är lika inbjudande som doften från en nyöppnad cigarrlåda. Druvorna stammar från de äldsta och bästa vingårdarna i Valle de Maipo, Viña Santa Maria. Här förenas bär och de typiska cassistonerna med en elegant kryddighet och en lätt ton av cederträ. Även vanilj och – naturligtvis – tobak kan anas. Känslan i gommen är behagligt rund och harmonisk.
Aceto Balsamico di Modena IGP Giusti
Aceto Balsamico är en av Italiens mest kända och uppskattade delikatesser. Denna kvalitetsvinäger framställs av kokad druvmust. Den har en karakteristisk djupbrun färg och en hänförande balans mellan frukt, sötma och syra. Due Vittorie producerar denna kvalitetsvinäger av druvor från egna vinodlingar.
Samlarpärm The Wine Company
Samlarpärm med praktiskt register
Samlarkort Välkomstpaket I, Q3-21
Samlarkort för Vino Select Välkomstpaket I

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt