Beställ senast 08.12. (12.12. till Stockholm-, Malmö-, Göteborg- och Jönköpingområdet) så får du din leverans innan jul.

(2 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 4 2023

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner. 12 flaskor vin till specialpris för endast 1 498 kr (plus 190 kr i frakt).

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2022 Fiulot Barbera d'Asti Barbara d'Asti DOCG Prunotto

Under ledning av den legendariske vinmakaren Marchese Antinori har vingården Prunotto i Piemonte etablerat sig som en av regionens främsta vinproducenter. Detta barbera-vin är ett bra exempel på de fina viner som framställs här. Av den här druvan, som tidigare dömts ut som osofistikerad, har Prunotto framställt ett uttrycksfullt, finessrikt och mycket klassiskt piemontevin med mättad, elegant frukt och en mjuk, delikat smakupplevelse.

2019 Marqués de Ramos Reserva Vinedos Familiares Valencia DO Cooperativa Agricola de El Villar
Den här cuvéen på tempranillo och garnacha imponerar med sin fylliga karaktär, en behaglig kryddighet och fruktaromer som ger en mycket smidig känsla. Efter 19 månaders lagring på ekfat har vinet utvecklat en komplex smakprofil med toner av rostade aromer, nejlika och ett fint djup. De eleganta och närvarande tanninerna är utsökt integrerade.
2022 Réserve des Remparts Côtes du Rhône AOP
Rhône-viner är så populära eftersom de kombinerar massor av saftig frukt med en makalöst mild kryddighet. Så även här i denna reserv. Vinet utstrålar en intensiv doft av tranbär och röda frukter, är absolut åt den fruktiga sidan i gommen, men har den fina, typiska Syrah-kryddan med sig. Balanserad och med en vacker eftersmak: typiskt Rhône!
2022 Les Bourgarels Viognier Pays d'Oc IGP Les Producteurs Réunis
Tack vare den unika kombinationen av lerhaltig jord och optimal solinstrålning ger viognierdruvorna här ett ovanligt friskt vitt vin med elegant mineralitet. Doften fyller näsan med aromer av stenfrukt och citrongräs. Den spritsiga karaktären ackompanjeras av torra kryddtoner och mynnar ut i en final med blommiga toner och en komplex mineralitet.
2022 Manto Rosso Susumaniello Primitivo Puglia IGT Torrevento
Vinregionen Puglia sträcker sig 400 kilometer från Foggia i norr ner till Italiens häl. Det är Manto Rossos hem, en röd blandning av Susumaniello och Primitivo. Medan den mindre kända druvsorten Susumaniello ger saftiga körsbärsaromer, en frisk syra och silkesmjuka tanniner, tillför den populära Primitivo en fin krydda och toner av mörka bär.
2022 Borgo al P. Nuova Generazione Chianti Chianti DOCG Rossetti Vini
Denna Chianti från Matteo Bernabei bjuder på ett fascinerande aromspel av frukter och kryddor. Björnbär och mogna körsbär ackompanjeras av doften av rostat bröd och nejlikor. Smaken präglas av saftiga och söta aromer av mörka bär och plommon, som kompletteras av behagligt kryddiga toner av peppar och vanilj. Ett vin med ett enastående djup.

Kundomdömen (2)

Genomsnittligt kundbetyg

2 Omdömen Betygsätt

Genomgående hög kvalité. Roligt att få pröva lite olika sorter som man annars inte skulle gjort. Dessutom väldigt bekvämt. Toppen!

Utmärkta viner

Efter ett par års prenumeration kan jag säga att alla viner vi fått i vi paketen är utmärkta. The Wine Company gör det lätt för oss genom att sköta valet av goda och prisvärda viner.