Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

(0 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 4 2021

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

Feudi di San Gregorio Vesuvio Bianco Feudi di San Gregorio
Feudi di San Gregorio är känd för att rädda gamla, inhemska druvsorter och bevara gamla vintraditioner i Syditalien. I den unika vulkanjorden på Vesuvios sluttningar producerar den mönstergilla vingården detta friska och karaktärsfulla vita vin av rotäkta vinstockar. Ett fruktigt vin med fina mineraltoner som återspeglar terroiren på ett förträffligt sätt.
Cuore delle Cotarella Trinity Merlot Azienda Vinicola Falesco s.r.l.
Bröderna Enzo och Ricardo Cotarella är två av Italiens, och kanske världens, bästa vinmakare. Listan över deras framgångar är närmast oändlig, inte minst som vinmakare för Marchese Antinori. Nu är det brödernas döttrar som tar över stafettpinnen. De har lärt av de bästa i branschen och visar en fantastisk skicklighet med denna blommiga och mjuka merlot med utsökt doft och en fin balans i gommen.
Torre Roja Reserva Familia Torres
Bodegas Torres är en traditionsrik och anrik vingård som sedan mer än ett sekel går i täten för vinutvecklingen i Spanien. Inför bodegans 150-årsjubileum skapades denna förtrollande cuvée av tempranillo och cabernet sauvignon. Det är ett mycket elegant vin med en intensiv doft av körsbär, mörka bär och lite vanilj.
Château Salauze Château de Salauze
Minervois är en av de bästa ursprungsbeteckningarna för förstklassiga rödviner i Languedoc och det är ingen tvekan om att producenter som Chateau Sauzal har bidragit till det goda ryktet. Det unika vinhuset med anor från 300-talet producerar här en underbar sydfransk cuvée av syrah, carignan och grenache. Doften är intensiv av mörka bär och provencalska örter. Smaken kraftfull och komplex.
Kuhlmann-Platz Crémant Cave Vinicole de Hunawihr
Crémant d´Alsace är ett torrt mousserande vin från Alsace som länge varit känt som utmärkt alternativ till champagne. Denna mousserande crémant från det renommerade vinhuset Cave de Hunawihr har en livlig, utsökt frukt och en fin mousseu. En perfekt apéritif.
Hussonet Cabernet Sauvignon Gran Reserva Viña Haras de Pirque
I Amerika har Marquese Antinori redan bevisat att han kan producera enastående viner även utanför Toscana. Därifrån var steget inte långt till att pröva vingarna i vinunderlandet Chile. I Haras de Pirque hittade Antinori rätt samarbetspartner för praktfulla viner som denna täta och komplexa cabernet sauvignon. I gommen intensivt fruktigt och mjukt med fin längd och stor finess.

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt