På grund av COVID-19 kann det för närvande förekomma leveransförseningar och längre svarstider än normalt vid kontakt med vår kundtjänst. Vi ber om din förståelse.

På grund av COVID-19 kann det för närvande förekomma leveransförseningar och längre svarstider än normalt vid kontakt med vår kundtjänst. Vi ber om din förståelse.

(0 kundbetyg)

Vino Select Paket Kvartal 4 2020

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
Högklassiga viner
Detaljerad information om vinerna
Du sparar minst 20% med varje paket
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

Atrium Merlot Miguel Torres
Namnet Atrium leder tankarna tillbaka till den bostadsarkitektur med härliga innergårdar som är vanlig vid Medelhavet. Lika inbjudande är denna fina och eleganta merlot, som skimrar i en intensiv körsbärsröd färg i glaset. Doften är fruktig med toner av körsbär, plommon och blåbär, som tillsammans med bakomliggande noter av kryddor och tobak skapar en välkomponerad, aromatisk symfoni. Det yppigt fruktiga intrycket återkommer i smaken, där det ackompanjeras av en fin och välintegrerad tanninstruktur och en finstämd syra. Avslutningen är harmonisk, kvardröjande och koncentrerad. Här kommer merlotdruvans mjuka, sammetslena och väldoftande karaktär verkligen till sin rätt.
Tableau de Maître Vieilles Vignes Vignobles Dom Brial
Denna cuvée av 60 % syrah, 30 % grenache och 10 % carignan skimrar i en intensiv, tät och mörkt rubinröd färg i glaset, och i kanten visar de första orange skiftningarna på en enastående mognadsnivå. I doften står syrahdruvan för utsökta aromer av mogna plommon, olivtapenade och torkade kryddor, medan carignan och grenache tillför toner av mörka skogsbär och björnbär. Smaken är harmoniskt torr med smidiga tanniner. Här skänker grenache kraft och fyllighet samtidigt som druvan även bidrar med en mjuk och sammetslen karaktär. Till det kommer syrahdruvans noter av lakrits och mörk kakao. Avslutningen är saftig och intensiv med en eftersmak som dröjer sig kvar länge.
Nativo Langhe Nebbiolo Roberto Sarotto
I glaset skimrar vinet i en vacker, fin och intensivt rubinröd färg med en transparens som är karakteristisk för nebbiolo. Doften utvecklar komplexa och eleganta toner av mörka körsbär, skogsbär och körsbärsmarmelad, som förenas med fina noter av tryffel och torkade örter. Smaken är fyllig, varm och kraftfull, och tack vare den fina tanninstrukturen utvecklas även en stor finess i gommen. Här finns en stor närvaro, men även en bra balans mellan garvsyror och fruktextrakt. Tonerna av körsbär och örter återkommer även här. Finalen är örtigt torr med en lång och fint kryddig eftersmak.
Castelmarmo Valpolicella Cantina Valpolicella Negrar
Färgen är klar med en intensiv och ungdomligt fräsch rubinröd färg med violetta skiftningar. Doften är harmonisk med fina toner av saftiga körsbär, björnbär, färska örter och fin marsipan, vilket ger ett delikat, livligt och lekfullt intryck. Smaken är saftig, rund och harmonisk, syran fint integrerad och känslan i gommen smidig och sammetslen. Garvsyrorna kan endast anas i bakgrunden. Finalen präglas åter igen av saftiga körsbär, och eftersmaken dröjer sig kvar länge. Med viner som detta har Valpolicella utvecklats från Venetos turistvin till ett av Italiens bästa rödviner.
Stilberg Red Blend Reserve Spier Wines a division
I glaset skimrar denna blandning i en gnistrande, djup och tät rubinröd färg med mjuk transparens och ungdomligt violetta skiftningar vid kanten. Doften utvecklar utsökta aromer av mörka körsbär, björnbär och svarta vinbär, som kompletteras av kryddiga toner av vitpeppar, torkad frukt som exempelvis russin samt torkade kryddor. Smaken är fyllig och varm, men samtidigt elegant med sammetslena garvsyror som harmonierar mycket bra med den fina, mogna syran. De ungdomliga röda bären dominerar även i gommen, men de finkryddiga nyanserna kan anas även här. Avslutningen är mångbottnad med en bra längd.
Lentz Riesling Bestheim
I glaset skimrar denna riesling från ljusgult till citrongult med ungdomliga gröna skiftningar. I doften framträder utsökta aromer av persika, färska äpplen och en aning exotisk frukt, och i bakgrunden anas en fin, sval mineralitet. Känslan i gommen är balanserad och harmonisk med en stor fruktmättnad. Rieslingdruvans karakteristiska syra är perfekt integrerad, vilket ger de typiska aromerna av äpple och tropisk frukt möjlighet att breda ut sig. Även finalen präglas av en fin mineralitet och eftersmaken är kraftfull och kvardröjande.
Samlarkort Kvartal 4 2020
Samlarkort för Vino Select Paket Kvartal 4 2020

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt

Efterbeställ enstaka viner och se nästa paket: 

När du ansluter dig till Vino Select kan du alltid efterbeställa viner från de senaste paketen. Dessutom kan du i förväg se vilka viner som väntar i nästa paket.