(0 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 3 2023

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2022 Kaiserstrasse Grauburgunder Réserve 90 Jahre Jubiläumsedition, Trocken, Baden Winzergenossenschaft Königschaffhausen
Den här jubileumsutgåvan med anledning av att odlingskooperativet Königschaffhausen firar 90 år och det är första gången vinet säljs som Réserve! Ett doftrikt vin med inslag av päron och en mjuk, fin kryddighet. Pressat av druvor från soliga Kaiserstuhls bästa lägen. Smaken är smörig och intensiv med stor uttryckskraft och en mycket aromatisk eftersmak som dröjer sig kvar länge.
2019 Bianai Rioja Crianza Rioja DOCa Rioja Vega
Bianai Crianza från vingården Ulgade i Rioja Vega är en av regionens verkliga klassiker: Vinet har en mångfacetterad, komplex bouquet av röda och svarta bär, en aning lakrits, kanel och fint rostade toner från fatlagringen. Känslan i gommen är behagligt mjuk och fyllig med sammetslena tanniner och frisk frukt som stannar kvar genom hela finalen.
2019 Héritage 1886 Les Aspres Côtes du Roussillon Villages AOP Gérard Bertrand
Med Héritage 1886 riktar Gérard Bertrand strålkastarljuset mot vinbergen i Les Aspres, en av de små kommunerna i AOP Côtes du Roussillon Villages. Vinets doft och smak återspeglar det soldränkta landskapet. Doften är mångfacetterad med toner av mörka bär och lakrits. Känslan i gommen är varm och mild med fina mineraltoner. En del av vinet har lagrats på fat, vilket har skänkt det en mjuk smidighet.
2020 Evoluzione Governo Governo all' Uso Toscana IGT
Här har vinmakaren Matteo Bernabei använts sig av det klassiska förfarandet att låta en del av sangiovesedruvorna torka innan de pressas. Resultatet är en intensiv, extraktrik arom. Lagringen har lockat fram en modern, fruktig och mjuk karaktär. Mörka toner av björnbär och körsbär förenas med en aning vanilj. Vinet är koncentrerat, saftigt och fylligt.
2022 Stellenbosch Origin Cabernet Sauvignon WO Stellenbosch
I den klassiska flaskan, som är typisk för regionen, döljer sig ett lika klassiskt och elegant vin. Ur glaset strömmar en bouquet av mörka körsbär och plommon samt en aning kryddor. Även i smaken visar sig cabernetdruvans mörka frukt från sin bästa sida. Toner av kryddor och – tack vare delvis lagring på ekfat – sammetslena tanniner som kompletterar de fruktiga tonerna.
2022 Podere Montepulciano d'Abruzzo Montepulciano d'Abruzzo Umani Ronchi
Montepulciano är Abbruzzos klassiska druvsort och naturligtvis framställer familjen Bernettis traditionsrika vinhus Umani Ronchi ett lika klassiskt vin av den. Kraftfullt, med aromer av plommon och sura körsbär samt en fyllig känsla i gommen med milda tanniner och riktigt stor drickglädje. Precis så ska en montepulciano vara. Den intensiva frukten stannar kvar genom hela den långa eftersmaken.

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt