Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

(1 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 3 2022

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2019 Santa Cristina Chianti Superiore Chianti Superiore DOCG Santa Cristina
Santa Cristina Chianti Superiore är en typisk företrädare för det pittoreska Toscana med sina mjuka kullar. Den lokala druvsorten sangiovese kombineras med fem procent merlot för att göra vinet något mer aromatiskt. I doften framträder saftiga körsbär, subtila vaniljtoner och en aning marsipan. I gommen upplevs vinet som fylligt med sammetslena tanniner som understryker den fruktbetonade finalen.
2020 Metzger GST Cuvée Rot Trocken, Pfalz Weingut Uli Metzger
Med Toscana som förebild odlar Uli Metzger framgångsrikt internationella röda druvsorter och skapar den första tyska supertoscanaren, ”German Super Tuscan”. Aromatiskt sett kan GST utan tvekan mäta sig med originalet: Intensiv röd frukt samt toner av inlagda amarenakörsbär, sött trä, nejlika, anis och en aning vitpeppar samspelar perfekt i det här fylliga, mjuka och eleganta vinet.
2020 La Musina Lugana Lugana DOC Casa Vinicola Sartori
Denna lugana är ett sortrent vin av trebbiano-druvor som har lagrats både i ståltankar och på små ekfat. I glaset skimrar vinet i en fräsch gul färg med skiftningar i grönt. Doften är fruktig och blommig med aromer av citrus och mandel. Känslan i gommen är underbart torr och balanserad. Ett vitt vin som passar perfekt till fisk och skaldjur.
2018 Puerta Vieja Rioja Reserva Rioja DOCa Riojanas
Det finns endast ett fåtal vingårdar i Rioja som får lov att använda regionen i namnet. Bodegas Riojanas är en av dem – och det med rätta. I denna eleganta och uttrycksfulla Reserva hittas tempranillodruvor från över 25 år gamla vinstockar. De komplexa aromerna av svarta vinbär, lakrits, kaffe, balsamico och fin vanilj gifter sig harmoniskt och balanserat i gommen. En äkta rioja!
2021 Coastal Ridge Riesling California
Tysklands stjärndruva riesling har funnits länge i USA och trivs utmärkt i den kaliforniska solen. Crane Lake bjuder på en exotisk doft med de sedvanliga tonerna av persika, apelsinblommor och päron. I gommen framträder friska aromer av saftigt äpple, och balansen mellan fruktsötma och mild syra är väl avvägd.
2020 Sceau du Prince Côtes du Rhône AOP Cellier des Princes
Det här är en klassisk cuvée från södra Rhône av grenache, syrah och mourvèdre. De handskördade druvorna kommer från gamla vinstockar och skänker vinet intensiva aromer av röda frukter med lätt kryddiga inslag. Smaken är mycket harmonisk. En utsökt strukturerad cuvée med frukten i fokus samt toner av sydfranska örter och sammetslena tanniner.

Kundomdömen (1)

Genomsnittligt kundbetyg

1 Omdöme Betygsätt

Alldeles fantastiskt

Spännande att pröva på massor av olika viner. Lika roligt varje gång. Vi har inte blivit besvikna någon gång.