(0 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 3 2021

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
Högklassiga viner
Detaljerad information om vinerna
Du sparar minst 20% med varje paket
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

F.P. Buhl Riesling Weinmanufaktur Reichsrat von Buhl
I mer än ett sekel har vingården Reichsrat von Buhl producerat viner av världsklass i Pfalz. Tidigare var de dyrare än många hyllade bordeauxviner. Detta utsökta och intensivt fruktiga rieslingvin är ännu ett styrkebevis från det berömda vinhuset: fruktigt, friskt och harmoniskt torrt. En perfekt matchning för alla rieslingälskare.
Montes Winemaker's Choice Reserva Montes
Montes vinmakare presenterar sina personliga favoriter. Winemaker’s Choice är en rubinröd Reserva som övertygar utan förbehåll. Doften domineras av friska röda frukter samt en aning tobak och en söt kryddighet. I gommen avslöjar vanilj, karamell och lätt rostade toner att lagringen skett på franska ekfat. Ett runt och balanserat vin med mjuka tanniner och aromer som stannar kvar genom hela den långa finalen.
Tenuta Sant'Antonio Valpolicella
Valpolicella från Veneto tillhör Italiens mest berömda och omtyckta rödviner tack vare sin mjuka och fylligt fruktiga stil. Den lilla familjeägda vingården Tenuta Sant‘Antonio producerar en särskilt förtrollande Valpolicella, elegant fruktig och karaktärsfull, smidig och sammetslen i gommen med en intensiv eftersmak. Perfekt till klassiska pastarätter.
Pierre Ponnelle
Mâcon i sydligaste Bourgogne må vara mindre känt än de berömda regionerna i norr, men även här finner man förstklassiga viner och en imponerande kvalitet till häpnadsväckande priser. Pierre Ponnelle producerar en beundransvärd gamay med den typiskt mättade frukt och elegans som kännetecknar dessa röda bourgogneviner.
Château Rocs de Marchand Maison Ginestet
Överkomliga bordeauxviner med hög kvalitet efterfrågas av många som älskar vinerna från den berömda regionen, och möjligheter finns. I de mindre kända ytterområdena hittar vi nämligen kvalitetsproducenter som ligger mycket nära de dyrare, världskända kommunerna. Château Rocs de Marchand får hjärtan att spritta hos många bordeauxvänner med sin fina, komplexa och typiska doft och smak.
Castel Firmian Teroldego Castel Firmian
Teroldego är en unik druvsort som bara finns i Trento. De senaste femton åren har druvan fått en ny renässans. Här visar stjärnproducenten Castel Firmian just vilka smakrika, mjuka och intensivt fruktiga rödviner som druvsorten kan frambringa. Det är mycket originellt och genuint.

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt