Beställ senast 07.06. (09.06. Stockholm- och Malmöområdet) för leverans innan midsommar.

(0 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 2 2023

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2022 Singerstone Sauvignon Blanc Valle Central VIÑA SUR ANDINO
Singerstone har fått sitt namn från en stenformation vid Stilla havet där vinden viner genom och sjunger som en sång. Vinstockarna växer i granitjordar, strax intill Stilla havet. Vinet har en ljus, klargul färg och en uttrycksfull doft av exotiska frukter som mango, papaya och ananas samt en aning krusbär. Känslan i gommen är uttalat frisk med en klar, ren och torr karaktär.
2020 Fundstück Zweigelt Reserve Trocken, Niederösterreich Domäne Baumgartner Ing.
En riktigt fullträff för alla som gillar Österrikes röda viner. Och Zweigelt som skimrar i en mörk rubinröd har många fans! Här bjuds vi på mättad frukt av körsbär och blåbär med inslag av tobak och lätt rostade aromer. Kroppen är imponerande men samtidigt rund, krämig och elegant. Även gommen fylls av bär och fina chokladtoner.
2021 Campo Antico Chianti Classico Chianti Classico DOCG
Det ”antika fältet” – Campo Antico – är ett gammalt vinfält i Gaiole, i hjärtat av Chianti Classico. Det här är ett vin i klassisk stil vilket även återspeglas på etiketten, som påminner om den tid då vinodlaren och vinfälten bildade en enhet. I doften samspelar mörk frukt och skuggmoreller med en aning tobak, och i gommen tillkommer mjuka tanniner och en lång, rund final: Mycket elegant!
2022 Quintessence Rosé Sélection de Terroir Alpes de Haute Provence IGP Estandon Cooperative en Provence
Här säger namnet egentligen allt. De bästa rosévinerna kommer från Provence – och just det här vinet utgör själva kvintessensen av de populära vinerna. Redan doften avslöjar en stor friskhet och elegans: Fruktiga jordgubbsaromer inramas av en gnutta citrus. Känslan i gommen präglas av ljusa, röda bär med undertoner av persika. Ett sådant här rosévin kan bara uppstå mitt i ett lavendelfält vid Medelhavet!
2021 Château Les Trieux Médoc AOP
Druvorna till denna cuvée har skördats från odlingar i hjärtat av den berömda Bordeaux-appellationen Médoc. Liksom i många andra viner från Médoc är det merlot som sätter tonen, ackompanjerad av en rejäl andel cabernet sauvignon. Resultatet är en kraftfull kropp och en hel bukett av saftiga aromer: röda och mörka bär, en aning cassis och en mjuk kryddighet. Upplevelsen i gommen är elegant och välbalanserad.
2014 Dux Imperial Gran Reserva Cariñena DO
Dux Imperial Gran Reserva har en exklusiv rubinröd färg med granatröda skiftningar. Doften utgörs av en mjuk och komplex komposition av mogen frukt och ädla trätoner tack vare den långa lagringen på ekfat. Känslan i gommen är mycket elegant. Mörka bärtoner förenas harmoniskt med balsamicotoner och framträdande rostade toner tillsammans med inslag av kaffe.

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt