Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

(13 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 2 2022

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2020 Tilia Malbec Mendoza Tilia
Vinserien Tilia från den flerfaldigt prisbelönta sydamerikanska producenten Catena – en pionjär inom hållbar vinodling – framställs till stor del genom manuellt arbete. Argentinas populära stjärndruva malbec är nästan svart och full av yppiga björnbärsaromer samt kryddiga toner från lagringen på träfat. Vinets komplexa aromer och mjuka tanniner stannar kvar länge i gommen.
2021 Réserve des Vignerons Saumur Blanc Saumur AOP
Réserve des Vigneron är en klassisk chenin blanc från Loiredalen. Den intensiva bouqueten är yppig och komplex med aromer av citron och grapefrukt samt tropisk frukt som exempelvis ananas. Känslan i gommen är mycket klar och stram. Texturen är behagligt mjuk tack vare att vinet har fått mogna på jästfällningen i fyra månader. I finalen märks en fin och frisk accent av citron.
2021 Perles de Grenache Rosé Pays d'Oc IGP Gérard Bertrand
De vackraste pärlorna är inte de kritvita, utan de med laxfärgade reflexer. Det måste vara dessa som Gérard Bertrand tänkte på när han lät designern Chantal Thomass formge flaskan till denna grenache-rosé. Ett mycket fruktigt vin med aromer av jordgubbar och vinbär, en sammetslen struktur och mjuka toner av medelhavsörter.
2020 Suelos Monastrell Yecla DO
Suelos är ett ungdomligt och fruktbetonat monastrellvin framställt av druvor som vuxit på 750 meters höjd, i kalkstensjord med ett sandigt övre jordlager. Färgen är körsbärsröd med violetta skiftningar. I doften märks behagliga toner av röd stenfrukt och röda plommon samt en aning röda vinbär och mörka hallon. Känslan i gommen är mjuk, sinnlig, saftig och frisk.
2020 Campocroce Valpolicella Valpolicella DOC
Campocroce är en klassisk Valpolicella-cuvée. Det rubinröda vinet har en frisk, mycket fruktig doft av körsbär och jordgubbar. Aromspelet följer även med in i gommen. Balansen mellan friskhet och frukt är perfekt, finalen är förvånansvärt lång och intensiv för ett så här ungt och lätt vin.
2020 Passato Rosso Piemonte DOC
”Passato” betyder ”dåtid” och syftar på traditionen att samjäsa Piemontes två stora druvsorter barbera och nebbiolo. Passato Rosso är ett exempel på ett sådant vin och det framställs av ekologiskt odlade druvor från vindistriktet Roero. Vinet har mognat i stora tunnor av slavisk ek och resultatet är en intensiv, kryddig och kraftfull cuvée med toner av mörk frukt.

Kundomdömen (13)

Genomsnittligt kundbetyg

13 Omdömen Betygsätt
5 Stjärnor
 
(8)
4 Stjärnor
 
(4)
3 Stjärnor
 
(1)
2 Stjärnor
 
(0)
1 Stjärnor
 
(0)

Alltid bra kvalitet

Bra utbud

Väldigt fina och goda viner samt informationen man får om vinerna är guld värda

superfina viner

Mycket goda allihop men Tilia och Passato var favoriter.

mycket bra och lärorik i bifogad information

mycket bra

Kanonbra

Har inte druckit upp allt en men det smakar gott och fint

mycket bra vaiation och smaker.Det uppskattas.

Verkar bli bra variation av viner.

Ska bli intressant att prova. Brukar vara bra.

Bra blandning mellan vita och röda och genomgående bra kvalité.

Vinerna håller hög klass. Ger ett kollektivt omdöme : Mycket bra!

Generellt sett bra och prisvärda viner. Inget av vinerna sticker ut upp eller ner!

Goda nyheter

Väldigt bra viner
Läs alla omdömen