Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

(0 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 2 2021

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2019 Zar Simeon Barrel Selection Jubiläumsedition Trakiatal Vinarska Imenie "Santa Sarah"
Trakiadalen i Bulgarien har ett perfekt klimat och en idealisk terroir för vinodling, framför allt för cabernet sauvignon. Här skapades 1989 den första Zar Simeon Cabernet Sauvignon, och det blev startskottet för en stor framgångssaga. Nu är det dags att hylla det här vinet med en fantastisk jubileumscuvée, framställd av et urval av de bästa faten, tappad i begränsad upplaga.
2019 Handcraft Chardonnay California Delicato Family Vineyards
Chardonnay är Kaliforniens signum och de viner som ”The Golden State” på USA:s västkust har blivit berömd för. Delicato Family har odlat druvan i snart 100 år, och deras långa erfarenhet återspeglas i det här vinet. En fruktig chardonnay med utsökt doft och en fin balans i gommen.
2020 Vallon des Cigales Réserve Coteaux Varois en Provence AOP Ravoire & Fils
”Cigales” är det franska namnet på de cikador som sitter i buskarna i Provence och spelar från morgon till kväll. Vinet framställs av noggrant utvalda druvor från vinberg mitt ibland denna växtlighet och har lagrats varsamt. I doften märks aromer från röda och svarta vinbär, i gommen tillkommer mjukt blommiga toner av bland annat rosor. Finalen är fruktig, uppfriskande och imponerande lång.
2015 Sartori Appassimento Rosso Veneto IGT Casa Vinicola Sartori
Allt började i slutet av 1800-talet på en restaurang i Veneto som hade många inflytelserika handlare och affärsmän bland sina gäster. Där serverades det alltid vin till maten. Restaurangen tillhörde familjen Sartori, som bestämde sig för att bli vinhandlare och vinodlare. Idag är Sartori ett betydelsefullt namn i Veneto och familjen framställer förstklassiga viner, vilket det här fruktiga, kraftfulla och samtidigt eleganta rödvinet är ett bra exempel på.
2017 Castello di Meleto Borgaio Chianti Classico Chianti Classico DOCG Viticola Toscana
Kastellet i Meleto tornar upp sig som ett sagoslott över Chianti Classicos vackra landskap, omgivet av markegendomar och vinberg. Den här delen av Toscana är så romantisk att tiden verkar ha stått stilla. Vinerna från Meleto, som sedan länge tillhör Toscanas klassiker, passar väl in i sammanhanget. Denna årgång från 2017 är en intensiv, men samtidigt mycket elegant chianti i klassiskt format.
2018 Cimal Garnacha La Mancha DO Bodegas Bastida
Vinregionen La Mancha, som länge stod i skuggan av Spaniens mer berömda regioner, befinner sig mitt i ett uppsving. En producent som tas emot med öppna armar är familjen Bastida. Deras garnacha bjuder på alla de egenskaper som gör vinet så unikt: den varma, fylliga och intensiva doften, den sammetslena smaken med fin garvsyra och en lång eftersmak.
Samlarkort Kvartal 2 2021 2-pack

Samlarkort för Vino Select Paket Kvartal 2 2021

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt