(1 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 1 2023

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2020 L’Ultimo Cavaliere Edizione della Cantina Rosso di Toscana IGT Banfi
Precis som med Supertoscanarna har Cristina Mariani från Castello Banfi förenat den inhemska druvsorten sangiovese med världsstjärnorna cabernet sauvignon och merlot i det här vinet. Den exklusiva cuvéen är sprängfylld av kraft och intensitet. Doften är mättad av mörka bär och rosmarin. Smaken är fyllig och koncentrerad. Ett moget, djupt och elegant vin.
2020 Radole Valpolicella Superiore Valpolicella DOC Superiore Casa Vinicola Sartori
Pietro Sartori grundade sin vinkällare 1898 för att kunna servera enbart viner som han själv uppskattade på sitt hotell i Verona. Än idag, mer än 120 år senare, står Sartori fortfarande för högsta kvalitet. Denna utsökta harmoniska cuvée av Superiore-klass är fyllig med en kraftig och kryddig smak av körsbär och röda bär samt en mycket fruktig eftersmak.
2021 Hundertmorgen Riesling AlteReben Finest Collection Trocken, Rheinhessen 3 Winner
Till denna riesling har extraktrika druvor från extra gamla vinstockar valts ut. Där ligger hemligheten bakom dess unika kraft och intensitet. Här finns rieslingdruvans karakteristiska livlighet och friskhet, men med en mild syra. Intensiva aromer av äpple och citrusfrukter gör vinet extra saftigt. Ett kraftfullt och komplext vitt vin med en överraskande fyllig känsla i gommen.
2019 Tierra Imperial Crianza La Mancha DO
Tempranillo-vinstockarna till Tierra Imperial Crianza växer på 720 meters höjd i hjärtat av La Mancha. Vinet lagras i 24 månader, varav sex månader på ekfat, för att uppnå en perfekt balans mellan frukten och de mjuka trätonerna. I doften förenas mogen mörk frukt med en fin kryddighet och behagliga vaniljaromer. I gommen är vinet välstrukturerat med en lång, fyllig avslutning.
2020 Duc de Belmont Côteaux Bourguignons AOP Maison Jean Loron
Gamay noir-druvorna till det här vinet har skördats sent när de är väl mogna. Därmed skimrar vinet i en intensiv och djup rubinröd färg i glaset. Doften präglas av mörka bär och en aning elegant kryddighet. Smaken visar på hög klass med komplexa aromer och mjuka, eleganta tanniner. Ett runt och mycket välbalanserat vin där frukten står i fokus ända till finalen.
2021 Fort du Mirail Bergerac AOP Maison Ginestet
Det granatröda Fort du Mirail kommer från Bergerac, en grannregion till Bordeaux. Bouqueten är kraftfull med fruktiga toner av mörka körsbär och björnbär. Kroppen är medelfyllig med mogna, mjuka fruktaromer. Helhetsintrycket är mycket lyckat och harmoniskt från början till slut. Ett vin som kan avnjutas såväl till en middag som på egen hand.

Kundomdömen (1)

Genomsnittligt kundbetyg

1 Omdöme Betygsätt

Bekvämt och bra viner