Uppgradera din webbläsare för bästa möjliga webbläsarupplevelse

Det verkar som om du använder en webbläsare som inte stöds. Microsoft uppdaterar inte längre Internet Explorer. Försäkra dig om att du använder en webbläsare som stöds för att få den fullständiga upplevelsen.

(3 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 1 2022

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
 
Detaljerad information om vinerna
 
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

2018 Victoria Park Shiraz South Australia
Denna klassiska och karakteristiska shiraz har fått sitt namn efter Victoria Park, där Adelaides invånare kopplar av och umgås. Med denna shiraz behöver du inte resa hela vägen till Adelaide utan kan njuta av dina vänners sällskap i det egna hemmet, för den doftar ljuvligt av mörka bär och eukalyptus och har en utsökt smak av saftig frukt. Så kan man också koppla av.
2020 Truffle Hunter Leda Gavi Gavi DOCG
När han var 6 år gammal förälskade sig Valter Bosio i smaken av tryffel. Idag leder han ett välrenommerat vineri i Piemonte, men han har inte glömt sin gamla kärlek. Därför har han tillägnat Piemontes stora vitvinsspecialitet, Gavi, med delikatessens andra stora och världsberömda delikatess, tryffel. Valters Gavi är tillverkad av enbart den inhemska druvan cortese. Den har en krispigt fruktig doft och en livligt frisk smak med en fin underliggande mineralton.
2020 Cattin Frères Pinot Noir Alsace AOP Cattin Frères
Den vackra och vildromantiska regionen Alsace är känd och uppskattad för sina vita viner. I liten skala odlas även pinot noir här, men det är inte ofta som vinerna lämnar Alsace. Den välrenommerade vingården Cattin Frères visar med denna saftigt fruktiga och sammetslena pinot noir att de här vinerna kan mäta sig med motsvarande viner från Bourgogne.
2019 Da Vinci Collezione Rosso Toscana IGT Leonardo Da Vinci
Den lilla staden Vinci blev berömd redan för flera hundra år sedan genom sin berömda och begåvade konstnär Leonardo da Vinci. Idag vänder vinvärlden åter blicken mot den pittoreska lilla staden, tack vare vinodlarna vid Cantina Leonardo da Vinci och deras klassiska och tidlösa viner. Detta eleganta rödvin övertygar stort med sin raffinerade fruktsötma.
2018 Vadillo Rioja Crianza Rioja DOCa Zuazo Gastón
Familjen Gastón har varit verksam inom vinodling i den traditionsrika regionen Rioja sedan slutet av 1800-talet. De är en av regionens äldsta vinodlarfamiljer. Och deras riojavin är verkligen storartat. Doften är elegant och mångfacetterad med det karakteristiska uttrycket, känslan i gommen är mjuk med runda tanniner och en kvardröjande final.
2020 Art Nouveau Cuvée Rot Trocken, Niederösterreich Weingut R & A Pfaffl
Pfaffl i Stetten, i utkanten av Wien, är utan tvekan en av Österrikes bästa och mest berömda vingårdar. 2016 utsågs de till ”Årets europeiska vingård”. Här produceras inte bara fantastiska vita viner, utan man förstår sig även på rödviner, vilket den här uttrycksfulla cuvéen på zweigelt och sankt laurent bevisar. Ett mycket fint och mjukt rödvin, lekfullt och elegant med stor komplexitet och imponerande längd.

Kundomdömen (3)

Genomsnittligt kundbetyg

3 Omdömen Betygsätt

Högt klassiga viner

Handplockade viner täcker olika typer, sorter och länder. Inte ett enda vin har ifrågasatts betr. kvalitet och sin goda smak. Fördel också att man kan efterbeställa sina favoriter senare. Perfekt service som motsvarar alla mina förväntningar. Tackar och rekommenderar

Mycket bra val av viner (till årgång 2018)

Mycket bra

Som regel år å