(0 kundbetyg)

Vino Select! Paket Kvartal 1 2021

Enkelt och bekvämt
du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
Högklassiga viner
Detaljerad information om vinerna
Du sparar minst 20% med varje paket
Om produkten
Du kan se fram emot ett spännande urval av nya viner i ditt nästa paket, som vi har sammanställt åt dig från världens vinregioner.

Denna artikeln finns även i setet

I paketet ingår produkterna

Terre D'Aussières Domaine d'Aussières
Familjen Rothschild har blivit synonym med fransk vinkultur, och deras kvalitetsviner från Bordeaux hör till världens mest prisbelönta. Även i Languedoc sätter de nu ribban högt - men något annat skulle heller aldrig komma på fråga för familjen Rothschild. Terre d’Aussières är en spännande och innovativ cuvée med en intensiv och komplex doft och en sammetslen känsla i gommen.
Il Bello Bianco da uve con leggero Appassimento Riolite Vini
Bakom namnet Riolite Vini står familjen Bernabei, ett namn som i sin tur väger tungt inom italiensk vinodling. Familjens vinodlingshistoria sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Här visar de upp sin stora skicklighet och långa erfarenhet med ett utsökt, intensiv fruktigt och livligt friskt vitt vin från den vackra ön Sicilien.
Beyer Ranch Cabernet Sauvignon Wente Vineyards
Beyer Ranch tillhör familjen Wente, som är en kraft att räkna med i Kalifornien. Detta är en av USA:s äldsta vinodlarfamiljer, och de har gjort det kaliforniska chardonnayvinet salongsmässigt. Men de förstår sig också på förstklassiga cabernet sauvignon-viner, och deras produktion är idag hållbart certifierad. Det här vinet är en typisk kalifornisk cabernet med elegant doft. Kraftfullt och samtidigt saftigt och smidigt i gommen.
Contessa di Radda Agricoltori del Geografico
Geografico är ett av Italiens bästa vinodlingskooperativ, och här levererar de en spännande bordeauxblandning som bevisar att Toscana inte bara producerar goda chiantiviner. Denna cuvée av merlot, cabernet sauvignon och petit verdot har en intensiv, komplext fruktig doft och en elegant och nyanserad smak. En ren njutning från Medelhavet!
Les Cornuds Famille Perrin
Det här är ett lätt och fruktigt rhônevin från den lilla kommunen Vinsobres ca 40 km norr om Châteauneuf-du-Pape. Doften är livlig och finessrik med mörka frukt- och bäraromer som fikon, plommon och björnbär samt inslag av mynta. Den berömda vinfamiljen Perrin har skapat cuvéen som perfekt förenar syrahdruvans elegans och grenachedruvans uttrycksfullhet.
Faustino Rioja Limited Edition Crianza Bodegas Faustino
Den här stolta bodegan kan blicka tillbaka på en 150-årig historia inom spansk vinodling och räknas därmed till en av pionjärerna i Rioja. Bodegans viner är uppskattade bland spanienälskare tack vare sin klassiska och autentiska karaktär. Denna crianza är ett bra exempel. Doften är komplex med ett fint växelspel mellan ungdomlighet och en första mognad. Känslan i gommen är elegant med fin balans och imponerande längd.
Samlarkort Kvartal 1 2021
Samlarkort för Vino Select Paket Kvartal 1 2021

Kundomdömen (0)

Det finns inga kundomdömen än.

Skriv ditt första omdöme! Betygsätt

Efterbeställ enstaka viner och se nästa paket: 

När du ansluter dig till Vino Select kan du alltid efterbeställa viner från de senaste paketen. Dessutom kan du i förväg se vilka viner som väntar i nästa paket.