Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan
Ditt Välkomstpaket VINO SELECT
Per paket 1 498

Rekommendera vinet:

Välkomstpaket - FRI FRAKT -

Komponenter:
12 flaskor vin 6 samlarkort utan extra kostnad med utförlig vinbeskrivning 1 samlarpärm utan extra kostnad 1 vinprovningsbroschyr utan extra kostnad 1 1 flaska olivolja utan extra kostnad
Ditt välkomstpaket VINO SELECT - endast för nya kunder hos Vino Select!
I välkomstpaketet Vino Select ingår:
1x

samlarpärm

utan extra kostnad med praktiskt register
6x

samlarkort

utan extra kostnad med utförlig vinbeskrivning
1x

gratis vinprovningsbroschyr

med vinprovningstips
1

1 flaska olivolja gratis

som tack för att du beställer Vino Select
4 (42 kundbetyg)
2x

Rothschild Aussières Merlot

2018 Pays d'Oc IGP Domaines Barons de Rothschild (Lafite) Alk. 14.00% Vol.

Denna Merlot kommer från det berömda vinhuset Rothschild (Lafite) – och även det här året är den ytterst lyckad. Den har druvsortens typiska mörkblå färg och dess maltigt plommonaktiga och mycket druviga smak. Fylligheten är stabil med en tydlig fruktighet. I finalen framkommer även de kryddiga aromerna som gör vinet lätt pikant.

Beteckning: Vin, tillverkare: Rothschild (Lafite), Languedoc-Roussillon - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
»Best of Show Valpolicella Ripasso« Mundus Vini
2x

Cadis Valpolicella Ripasso

2017 Valpolicella Ripasso DOC Cantina di Soave Alk. 13.00% Vol.

Sedan 1898 står Cantina di Soave för utvalda viner från förstklassiga vinodlingar runt Gardasjön. Cantina är en av Italiens ledande vinproducenter och vida berömd för sin innovationskraft. Deras Valpolicella Ripasso bjuder på både fin struktur och komplexa aromer. Det är elegant och intensivt med toner av körsbär, lakrits och cederträ. Sammetslena tanniner framträder också i ett underbart mjukt rött vin.

Beteckning: Vin, tillverkare: Cantina di Soave, Venetien - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

5 (2 kundbetyg)
@
»Best of Show Salento« Mundus Vini
2x

Feudo Apuliano Primitivo

2017 Salento IGP Alk. 14.00% Vol.

Ett vin som detta kan bara komma från Salento på den italienska ”stövelspetsen”. Klimatet på den smala halvön är helt unikt med en otrolig hetta, men också svalkande vindar från havet. Detta primitivo av utvalda druvor är ett komplext, karaktärsfullt och uttrycksfullt vin av utvalda druvor. Mogen frukt i doften, ett rakt formspråk och en fyllig kropp i gommen med fin efterklang som av mandel. Strålande!

Beteckning: Vin, tillverkare: Apulien - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
»Mycket bra och mer än prisvärt vin« Munskänkarna
2x

Masía de la Luz Cava

Brut, Cava DOP Alk. 11.50% Vol.

Spansk cava är kända för sin livliga och eleganta karaktär. Dessa mousserande viner framställs på samma sätt som traditionell champagne. Masía de Luz är en klassisk cava, dvs. frisk och lätt pärlande. Aromer av vit persika och mogna äpplen lyfts ytterligare av en lätt pikant ton. Syran är återhållsam och efterklangen lätt och fruktig.

Beteckning: Vin, tillverkare: Katalonien - Spanien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
95/100 points Luca Maroni
2x

Duca di Saragnano Chianti Riserva

2015 Chianti Riserva DOCG Alk. 13.00% Vol.

Denna riserva har en vackert röd färg med granatröda skiftningar som avslöjar den långa mognadstiden. Chiantivinets typiska milda violaromer kompletteras perfekt av toner från röda bär och svartpeppar. Det är ingen tvekan om att merlot spelar huvudrollen framför sangiovese i denna cuvée. Även i gommen är känslan balanserad och sammetslen.

Beteckning: Vin, tillverkare: Barbanera, Toscana - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

5 (1 kundbetyg)
@
»Best producer still wine Spain« Berliner Wein Trophy
2x

Rio del Rey Rioja Reserva

2015 Rioja DOCa Pagos del Rey Alk. 13.50% Vol.

Ett klassiskt vin i en egen klass! Félix Solís Rioja Reserva imponerar med fylliga, fruktiga aromer av mörka bär, plommon och mogna körsbär. Till det kommer toner av kokos, vanilj och till och med lite kanel. Smaken är djup och kvardröjande, men samtidigt fruktig och frisk. Den långa lagringen på barriquefat har gjort vinet runt och harmoniskt.

Beteckning: Vin, tillverkare: Pagos del Rey, Rioja - Spanien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

  • Genomsnittligt Kundbetyg

    0     (0 kundbetyg för årgång)
    1 stjärna motsvarar lägsta betyg, 5 stjärnor motsvarar högsta betyg
    Ovanstående recensioner publiceras i vår webbutik
    The Wine Company behandlar de personuppgifter du tillhandahåller i enlighet med vår personuppgiftspolicy.
DINA FÖRDELAR
Enkelt och bekvämt - du får regelbundet dina viner direkt hem till dig
Nyheter från kända vinodlare
Detaljerad information om vinerna

Om jag tycker om välkomstpaketet, får jag även i fortsättningen erbjudanden från Vino Select. Jag behöver inte göra någonting. Jag får automatiskt en gång i kvartalet ett provpaket med 6 x 2 noggrant utvalda viner (12 flaskor) till specialpriset 1498 kr (plus 190 kr frakt för varje paket därefter). Dessutom får jag gratis 6 vinsamlarkort. Jag förbinder mig inte till någonting. Om jag inte vill ha fler leveranser eller om jag vill göra ett uppehåll, meddelar jag bara detta.

o