Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan
Ditt nästa Paket Var 3:e månad får du ditt paket. Här kan du ta en titt på vinerna i ditt nästa paket.
Per paket 1498 kr
6x

gratis vinsamlarkort

med all viktig information om regioner, vinodlare och druvor.
@
»Ett oemotståndligt uttryck för den italienska vinkonsten.« Gambero Rosso om Ruffino
2x

Ruffino Il Leo Chianti Superiore

2015 Chianti Superiore DOCG Alk. 13.50% Vol.

Ruffino grundades 1877 och är en av de mest framträdande familjeägda vingårdarna i Toscana. Den grundades under en tid när chianti inledde sin revolution och räknas idag som en av regionens bästa producenter. Detta förtrollande vin är ytterligare ett i raden av fantastiska chianti. Det är ett elegant, klassiskt och okomplicerat vin som inte påverkats av tillfälliga modetrender. En ren fest för alla Toscanavänner.

Beteckning: Vin, tillverkare: Ruffino - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Domaine Saint Paulin

2014 Côtes du Rhône AOP Alk. 13.00% Vol.

Efter en längre tid i skymundan får vinerna från Rhône nu allt mer uppmärksamhet. Och det med all rätt! Här handlar det om autentiska och originella viner med helt egna uttryck. Domaine St. Paulin är ett förstklassigt rött vin med syrahdruvans saftiga och lite kryddiga karaktär, runda garvsyror och en fin bouquet av röda bär.

Beteckning: Vin, tillverkare: Boutinot - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

5 (3 kundbetyg)
@
»...home to many of the world‘s great wines...« Robert Parker‘s Wine Guide, 7th Edition
2x

Cuvée Prestige Gewurztraminer

2016 Alsace AOP Kuhlmann Platz Alk. 13.00% Vol.

Druvsorten gewürztraminer förekommer nästan inte alls utanför Alsace, men är enormt populär i regionen. Det är en av de mest fascinerande vitvinsdruvorna överhuvudtaget. Här i en Cuvée Prestige från Hunawihr med en kompakt och komplex bouqeut av ljusa rosor, persika och litchi. Även den mjuka, runda och intensiva smaken bär samma druvtypiska kännetecken.

Beteckning: Vin, tillverkare: Cave Vincole Hunawihr - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

I Muri Primitivo

2016 Puglia IGP Alk. 13.50% Vol.

Primitivo betyder »i första hand« och det är ett talande namn. Här har kvalitetsproducenten Vigneti di Salento skapat ett typiskt primitivo. Det är fylligt, mjukt, intensivt och kraftigt med en generös och kraftfull frukt. Ett vin som bekräftar varför druvsorten blivit en sådan superstjärna i Italien.

Beteckning: Vin, tillverkare: Vigneti di Salento, Manduria - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Guldmedalj Mundus Vini
2x

Amancaya

2015 Mendoza Bodegas Caro Alk. 14.50% Vol.

Mötet mellan Baron Eric de Rothschild och en av Argentinas mest framstående vinmakare Nicolas Catena är en lyckoträff för alla vinälskare. Tillsammans har Catena och Rotschild grundat Bodega Caro som ligger på 1 000 meters höjd över havet vid foten av de majestätiska Anderna. Här producerar de viner av världsklass som återspeglar Catenas långa erfarenhet och Rothschilds enorma kunskap om stora bordeauxviner.

Beteckning: Vin, tillverkare: Bodegas Caro - Argentina, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Silvermedalj International Wine & Spirit Competition
2x

Tonel 22 Reserva

2013 Douro DOC Enoport Alk. 13.00% Vol.

Portugal är ett land med många vinskatter. Här odlas flera mycket speciella druvsorter som ger autentiska och originella viner. Ett av dessa är Tonel 22 som framställs i Dourodalen, hem även för de berömda portvinerna. Det är ett rödvin med en fin bouquet av mörka, röda bär och torkade örter. Smaken är sammetslen och fyllig, och eftersmaken lång.

Beteckning: Vin, tillverkare: Enoport - Portugal, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter