Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan
Ditt nästa Paket Var 3:e månad får du ditt paket. Här kan du ta en titt på vinerna i ditt nästa paket.
Per paket 1498 kr
6x

gratis vinsamlarkort

med all viktig information om regioner, vinodlare och druvor.
@
»Inovator of the year 2015.« Wine Enthusiast om Aurelio Montes
2x

Montes Limited Selection CS Carménère

2016 Valle de Colchagua Alk. 14.00% Vol.

Aurelio Montes är en av de ledande vinproducenterna i Chile och hans viner räknas till de bästa från de sydamerikanska Anderna. Pionjären Montes har gått i bräschen för den chilenska vinodlingen med sina legendariska viner. Även denna intensiva cuvée ger uttryck för hans stora skicklighet. Det är ett fylligt och koncentrerat vin med en komplex, intensiv doft. Känslan i gommen är sammetslen och mjuk.

Beteckning: Vin, tillverkare: Montes Winery - Chile, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

4 (1 kundbetyg)
2x

Billette Cuvée Tradition

2017 Côtes de Provence AOP Alk. 13.00% Vol.

Provence är ett av de vackraste och mest betydelsefulla vinodlingsområdena i världen. Härifrån kommer också en av den franska vinodlingens klassiker – rosévinet från Provence. Château Font Freye har skapat ett kvalitetsrosé med doft av röda bär och färska provencalska örter. Känslan i gommen är uppfriskande och saftig. Varje klunk för tankarna till en solig semesterdag.

Beteckning: Vin, tillverkare: Château La Gordonne - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Signé Bourgogne rouge

2016 Bourgogne AOP La Compagnie de Burgondie Alk. 12.50% Vol.

Detta klassiska och tidlösa vin är en direkt referens till pinot noir-druvans ursprung i Bourgogne. Upphovsmakare till vinet är Compagnie de Burgondie som är ett relativt nytt förbund mellan Cave Bailly Lapières och Vignerons de Buxy. Tillsammans har de skapat enastående viner som denna saftiga och sammetslena pinot noir med druvtypiska aromer av mörka bär och körsbär.

Beteckning: Vin, tillverkare: La Compagnie de Burgondie - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Goldmedaille Berliner Wein Trophy
2x

Pixide Tempranillo

2013 Ribera del Duero DO Bodegas Marta Maté Alk. 14.00% Vol.

Regionen Ribera del Duero har uppmärksammats mycket under de senaste åren. Nu har turen kommit till en ny liten bodega. Bodega Marta Maté är bara några år gammal, har förhållandevis små odlingar och en produktion på några tusen flaskor. Men de har en stor kompetens som kommer fram tydligt i denna fylliga, eleganta och väldoftande tempranillo. Denna bodega kommer utan tvekan att låta tala om sig många gånger framöver.

Beteckning: Vin, tillverkare: Bodegas Marta Maté - Spanien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Guldmedalj Mundus Vini
2x

Roter Hang Riesling

2017 Trocken, Rheinhessen Weingut St. Antony Alk. 12.00% Vol.

Roter Hang i Nierstein är ett av Tysklands främsta vinområden med ett smått legendariskt rykte. I de röda stenjordarna producerar den anrika vingården St. Antony en utsökt och karaktärsfull riesling med intensiv, livlig frukt och fina mineraltoner. St. Antony räknas med rätta till de främsta vingårdarna i Rheinhessen, en region som är på stark frammarsch.

Beteckning: Vin, tillverkare: Weingut St. Antony - Tyskland, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Tre Druvor Gault Millau till vinproducent St. Anthony
2x

Granaio Chianti Classico

2015 Chianti Classico DOCG Fattorie Melini Alk. 14.00% Vol.

Med över 300 år i Toscana är Melini en av de äldsta vinproducenterna i regionen och man har en enorm skatt av erfarenheter att ösa ur. Det känns tydligt i denna typiska chianti classico som framställts enligt konstens alla regler. Druvorna från den lilla orten Granaio nära Castellina har skördats omsorgsfullt för hand. Resultatet är en elegant chianti classico med precis den karaktär som alla vänner av toscanaviner vill ha.

Beteckning: Vin, tillverkare: Melini - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

o