Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan
Ditt nästa Paket Var 3:e månad får du ditt paket. Här kan du ta en titt på vinerna i ditt nästa paket.
Per paket 1498 kr
6x

gratis vinsamlarkort

med all viktig information om regioner, vinodlare och druvor.
2x

Jean-Pierre Moueix Bordeaux

2015 Bordeaux AOP Alk. 13.50% Vol.

Vinentusiasten, stjärnproducenten och konstälskaren Christian Moueix från Libourne är en av de mest fascinerande personligheterna i den internationella vinvärlden. Många av hans viner har skrivit vinhistoria och hyllas av en hel värld. Nu har han skapat ett elegant, finessrikt och karaktärsfullt bordeauxvin av en av de bästa årgångarna på 30 år.

Beteckning: Vin, tillverkare: Jean-Pierre Moueix - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Guldmedalj Berliner Wein Trophy
2x

Sartori Appassimento Selezione Oro

2014 Rosso Veneto IGT Alk. 14.00% Vol.

Med passito-metoden framställs de komplexa och finessrika rödviner som är stor tradition i Veneto. Tricket är att man låter ett ungt vin jäsa vidare på jästresterna från ett amarone. På detta sätt producerar Venetos topproducent Sartori ett fantastiskt mångfacetterat vin med en komplex doftpalett av röda bär, torkade kryddor och mörk choklad. I gommen framträder varma och smidiga tanniner och en aromatisk textur.

Beteckning: Vin, tillverkare: Casa Vinicola Sartori - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
91+ points European Winery of the year 2016 Wine Enthusiast
2x

Haidviertel Grüner Veltliner

2016 Trocken, Weinviertel DAC Weingut Pfaffl Alk. 12.50% Vol.

Vingården Pfaffel i Stetten är en av de viktigaste aktörerna inom den österrikiska vinkulturen. Den mönstergilla vingården utsågs nyligen till av ”European Winery of the Year” av Weinenthusiast. Med eleganta grüner veltiner som detta har man startat en kvalitetsrevolution i Weinviertel och är idag en ikon i regionen. Denna friska veltliner bjuder på ett fint växelspel mellan frukt och kryddor. Upplevelsen i gommen är livlig och harmonisk.

Beteckning: Vin, tillverkare: Weingut Pfaffl - Österrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Nicolas Potel Coteaux Bourguignons rouge

2016 Coteaux Bourguignons AOP Alk. 12.50% Vol.

Den som vill ha en klassisk och autentisk pinot noir hittar det i Bourgogne och hos det lilla familjeföretaget Nicolas Potel. Vingården har gjort sig känd för en skonsam vinproduktion med minsta möjliga ingrepp i det naturliga skeendet. Detta röda bourgognevin är balanserat med milda tanniner, elegans och finessrik frukt. Ett vin i karakteristisk bourgognestil.

Beteckning: Vin, tillverkare: Nocolas Potel - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

2x

Torres Mas Rabell Tinto

2016 Catalunya DO Alk. 13.50% Vol.

Miguel Torres är en av de mest legendariska vinproducenterna på den Iberiska halvön och en föregångare inom den spanska vinodlingen. Han kallas vinmagiker av några och världsklassproducent av andra. Detta saftiga och harmoniska rödvin framställdes först uteslutande för familjen Torres egen restaurang som ligger mitt bland vinbergen. Därför är det ett lyckokast att fler vinälskare nu får chansen att njuta av detta fenomenala rödvin.

Beteckning: Vin, tillverkare: Miguel Torres S.A. - Spanien, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
90 points »Excellent!« Wine Enthusiast
2x

Tradiomano Governo all'uso Toscano

2015 Toscana IGT Alk. 13.50% Vol.

Governo-metoden är en klassisk metod i Toscana för att tillföra ett vin ännu mer struktur, uttryck och friskhet. Under jäsningen tillsätts must av torkade druvor. Zonin följer denna tradition och den legendariska chiantiformeln som Barone Bettino Ricasoli skrev ned på sin tid. Det är en harmonisk och livligt frisk chianti med fina fruktextrakt.

Beteckning: Vin, Casa Vinicola Zonin - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

o