Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan
Ditt nästa Paket Var 3:e månad får du ditt paket. Här kan du ta en titt på vinerna i ditt nästa paket.
Per paket 1498 kr
6x

gratis vinsamlarkort

med all viktig information om regioner, vinodlare och druvor.
@
»Planeta's hard work helped to develop the Sicily brand...Enormous credit goes to them.« Robert Parker
2x

Planeta Nero d'Avola

2015 Sicilia DOC Planeta Alk. 13.50% Vol.

Planeta är en mycket anrik familj med rötter i Spanien. På 1600-talet ärvde Giovanni Pietros familj flertalet ägor och vingårdar. 1995 grundade den sjuttonde generationen Planeta ett vinföretag som de med stolthet gav familjens namn.I dag står Planeta för hyllade förstklassiga viner som knyter an till vinlandet Sicilien av i går och i dag. Denna Nero d’Avola är ett både kraftfullt och sammetslent vin som med sin fyllighet och komplexitet lämnar ett fantastiskt intryck i näsa och gom.

Beteckning: Vin, tillverkare: Aziende Agricole Planeta - Italien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
»Winery of the year 2014« United Wine & Grape Symposium, Sacramento
2x

Belle Ambiance Pinot Noir

2015 California Alk. 13.50% Vol.

Vingården Belle Ambiance har framställt vin i över åttio år. Det är ett suveränt familjeföretag som har rutat in sin plats i den Nya världen. Belle Ambiance betyder på franska ”vacker stämning” och det skapar man verkligen med denna underbara och silkeslena pinot noir. Tydlig och karakteristisk frukt, fyllig och sammetslen i gommen. Ett bevis för att fina pinot noir-viner inte alltid måste komma från Bourgogne.

Beteckning: Vin, tillverkare: Belle Ambiance Family Vineyards - California, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Goldmedaille Concours de Lyon
2x

Cairanne Réserve des Hospitaliers

2015 Côtes du Rhône Villages AOP Alk. 13.50% Vol.

Cairanne är en av de få exklusiva orterna i södra Rhône som nyligen tilldelades benämningen ”cru” och är därmed jämförbar med det berömda Châteauneuf- du-Pape. Drivande i utvecklingen är den lilla familjeägda vingården Domaine Grange Marcellin som med sina utmärkta egenskaper har bidragit till att lyfta regionen till dess höga status. Denna Réserve är mycket typisk med en fin fruktig smak av röda bär mot en fond av mjuka kryddor och med en sammetslen och saftig karaktär i gommen.

Beteckning: Vin, tillverkare: Boutinot - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Goldmedaille Guide Gilbert & Gaillard 2017
2x

Duc de Belmont

2016 Côteaux Bourguignons AOP Maison Jean Loron Alk. 12.50% Vol.

Jean Loron i Bourgogne är ett familjeföretag som drivs i sjätte generation och producerar viner med både stor skicklighet och lång erfarenhet. Det märks tydligt i detta eleganta röda Bourgogne med typisk fruktsmak av mörka körsbär och hallon som framträder sammetslent, saftigt och harmoniskt i gommen. Kännetecknande för ett klassiskt och tidlöst bourgogne.

Beteckning: Vin, tillverkare: Maison Jean Loron - Frankrike, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
»Bästa tyska kooperativa.« Meininger Verlag om Laufener
2x

Laufener Altenberg Grauburgunder

2016 Trocken, Baden Alk. 12.50% Vol.

Vinkällaren Laufener Altenberg räknas till Tysklands mest ansedda vinproducenter och har vunnit priset ”Årets kooperativ”. Denna klassiska och stilfulla grauburgunder är en fröjd med typisk frukt och lätt kryddighet samt en mjukt kvardröjande smak. Det är så här en förstklassig grauburgunder ska smaka!

Beteckning: Vin, tillverkare: Belle Ambiance Family Vineyards - California, allergibeteckning: innehåller sulfiter

@
Goldmedaille Mundus Vini
2x

Viña Olabarri Rioja Reserva

2009 Rioja DOCa Alk. 13.50% Vol.

I hjärtat av den pittoreska byn Haro ligger denna moderna bodega som räknas till de nya stjärnskotten på Spaniens vinhimmel. Vinerna har blivit omåttligt populära tack vare sin för Rioja karakteristiska typ. Denna Reserva gör det lätt att förstå varför. Den är elegant och komplex med typisk uttrycksfull frukt, mycket finess och silkeslen lång smak.

Beteckning: Vin, Viña Olabarri - Spanien, total mängd: 0,75l, allergibeteckning: innehåller sulfiter

o