Varukorg
0 Artiklar
Gå till kassan
Pierre Zéro Chardonnay Pierre Zéro Chardonnay Pierre Zéro Chardonnay
Pierre Zéro Chardonnay
x

Pierre Zéro Chardonnay


Alkoholfritt Mousserande

Här kommer en dryck att njuta av helt utan alkohol! Pierre Zéro framställs på traditionellt vis av noga utvalda chardonnaydruvor. Dealkoholiseringen sker först efter att vinet jäst färdigt, vilket gör att alla aromer bibehålls. Det alkoholfria mousserande vinet har en härlig doft av blommor och tropiska frukter som persika och litchi. I gommen är det fruktigt och balanserat med en fin friskhet.

Per flaska 89 1L 118:67 kr
Önskelista Önskelista

Rekommendera vinet:

  • Odlingsområde: Frankrike
  • Land: Frankrike
  • Druvsorter: Chardonnay 100%
  • Total mängd: 0,75 l
  • Beteckning: mouserande dryck framstäld av de-alkoholiserad vin
  • Tillverkare: Jardins de l'Orbrie, 79300 Bressuire, France
  • Lagringsrekommendation: oppnad flaska forvaras svalt
  • Allergibeteckning: innehåller sulfiter
  • Tilläggstext: mousserande dryck framställd av de-alkoholiserad Chardonnay druva, citronsyra (E330), koldioxid (CO2)
  • Näringsvärde genomsnitt per: 100 ml
  • Energivärde: 68 KJ
  • Fett: 0 g
  • varav mättat fett: 0 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Socker: 4 g
  • Äggvita: 0 g
  • Salt: 0,02 g
Frankrike
  • Artikel-nr.: 759957
  • Kategori: MOUSSERANDE
  • Genomsnittligt Kundbetyg

    0     (0 kundbetyg för årgång)
    1 stjärna motsvarar lägsta betyg, 5 stjärnor motsvarar högsta betyg
    Ovanstående recensioner publiceras i vår webbutik
    The Wine Company behandlar de personuppgifter du tillhandahåller i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

En unik process för en unik dryck
Det sydfranska projektet Pierre Zéro leds av den passionerade vinmakaren och vinmästaren Fabien Gross samt vinexperten Mathilde Boulachin från Champagne. De producerar alkoholfria viner i Languedoc-Roussillon för alla som vill undvika alkohol men samtidigt njuta av god dryck. Vid framställningen tillämpar man först den klassiska metoden. Man använder perfekt mogna druvor som skördas under nattens svalka. En traditionell alkoholjäsning sker för att få fram alla gynnsamma egenskaper och vinets typiska aromer. Vinet avalkoholiseras först efter lagringstiden. Metoden som används kallas Spinning Cone Column, där en skonsam destillering gör att alla aromer bevaras samtidigt som alkoholhalten reduceras fullständigt till 0 %! .

Rekommendera vinet:
o