W.O. Western Cape
Årets röda vin
2014

Sydafrikas sol och de friska vindarna från havet vid Kapgör regionens röda viner fruktiga och mjuka. Klimatet ger nämligen druvorna mycket värme, men även den nedkylning som krävs för att de ska kunna mogna länge på druvstocken och utveckla sina aromer. The Little Eagle är en klassisk Shiraz med mjuk, fruktig doft av ... Läs mer
per flaska
98 kr
1L 130:67 kr - Alk. 13.50%
VÄLKOMMEN TILL THE WINE COMPANY
Från Valdobbiadene kommer de klassiska Prosecco-vinerna med det populära ... Läs mer
per flaska
95 kr
1L 126:67 kr - Alk. 10.00%
2010
Denna Bordeaux Réserve med aromer av mörka frukter ... Läs mer
per flaska
129 kr
1L 172 kr - Alk. 13.50%
2013
Alsaceborna föredrar sina viner mycket fruktiga med stor smörighet ... Läs mer
per flaska
119 kr
1L 158:67 kr - Alk. 13.00%

Handla vin på nätet hos The Wine Company

Hos The Wine Company kan du enkelt handla vin på nätet och beställa viner ur ett brett sortiment som vi skickar direkt hem till din dörr. I vårt breda sortiment hittar du viner från alla världens hörn. Viner som passar till alla typer av tillfällen. Rött vin från Australien eller Frankrike, vitt vin från Italien eller Spanien, Champagne, Rosévin, mousserande viner och frizzante – The Wine Company har något för alla tycken och smaker. ... Vin är en av de äldsta dryckerna i världen. På webbplatsen kan du läsa mer om olika viner och olika vinområden så att du lätt kan hitta rätt vin efter smak och tillfälle. Hitta dina favoriter i vårt sortiment av olika typer av vin, och beställ snabbt och enkelt online i vår vinshop. När beställningen är klar skickas vinerna direkt hem till dig. The Wine Company beaktar de speciella svenska föreskrifterna och EU-reglerna och vi tar hand om betalning av alkoholskatter för din räkning. Välkommen att handla exklusiva och populära viner på nätet hos The Wine Company!
Drick med förnuft
Exklusiva viner direkt hem till dig
Du väljer enkelt och bekvämt ur vårt sortiment av toppviner. Vi tar hand om resten.

Vi levererar (från Hamburg) direkt hem till dig.
Vi beaktar svenska föreskrifter och EU-regler.
Vi ombesörjer betalning av alkoholskatter för din räkning.


Vill du veta mer?
Ny och exklusiv: The Wine Companys omfångsrika vinkatalog - naturligtvis gratis. Leta i den nya vinkatalogen och låt dig överraskas av nyheter, exklusiva och särskilt limiterade viner.
Se erbjudandena i vår nya Mailing Little Eagle.
Varukorg
0 Artiklar